Діва Монро розкрила своє реальне ставлення до Тіни Кароль: зірка “потролила” свою колегу на очах у сотень

Відома українська діва Монро неочікувано розкрила своє реальне ставлення до популярної співачки Тіни Кароль. Зірка публічно "підколола" свою колегу на світському заході

Одна з найпопулярніших шоувумен України Діва Монро нещодавно вирішила “потролити” свою колегу Тіну Кароль на публічному заході. Знаменитість привселюдно розкрила своє ставлення до артистки, але зробила це жартома. Що сталось, читайте далі у матеріалі.

Діва Монро публічно підколола Тіну Кароль

Не так давно у столиці відбулась церемонія нагородження артистів у рамках “Музвару”. На заході була присутня чимала кількість відомих українських артистів, а серед інших запрошених гостей можна було побачити і діву Монро. Зірка протягом заходу, який тривав близько п’яти годин, постійно ділилась емоціями та фотозвітами всього, що відбувається навколо неї.

Діва Монро публічно показала своє ставлення до артистки Тіни Кароль і жартома її потролила
Діва Монро публічно показала своє ставлення до артистки Тіни Кароль і жартома її потролила

Втім, крім світлин та відео з заходу знаменитість також вирішила підколоти свою зіркову колегу Тіну Кароль. Діва Монро під час виступу молодої артистки Анни Трінчер несподівано вирішила вдати, ніби вона – поп-діва. Знаменитість стримано аплодувала співачці, яка виступала на сцені, а потім гордовито подивилась у камеру.

В описі до опублікованого на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відео знаменитість зазначила, що саме так бачить Тіну Кароль під час виступу тих чи інших артистів. Так, Діва Монро звернула увагу публіки на загадковість та стриманість відомої української співачки.

Діва Монро публічно показала своє ставлення до артистки Тіни Кароль і жартома її потролила
Діва Монро публічно показала своє ставлення до артистки Тіни Кароль і жартома її потролила

Варто зазначити, що героїні жартівливого відео Діви Монро на музичному заході не було. Шанувальникам не вдалось побачити відому українську співачку Тіну Кароль на “Музварі”, адже вона нині перебуває у благодійному турі Україною. Ба більше, наразі невідома і реакція артистки на такий жарт її колеги Діви Монро.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.