Проміняла Лондон на Київ: донька Полякової відрахувалась з Англії, а в Україні покинула батьківський дім

Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша повідомила про важливу подію у своєму житті. Дівчина вирішила з'їхати від батьків та жити окремо

Оля Полякова, відома українська співачка, разом зі своїм коханим чоловіком Вадимом Буряковським виховує двох спільних доньок. Старша донька зіркового подружжя минулого року вступила до вищого навчального закладу у Великобританії. Втім, нещодавно знаменита артистка повідомила, що її дочка Маша відрахувалась з лондонського університету та повернулась на Батьківщину.

Що стало причиною такого несподіваного рішення, достеменно невідомо. Проте, пізніше Оля Полякова розповіла, що додому Маша повернулась не просто так. За словами артистки, на її доньку чекає дещо дуже цікаве та навіть грандіозне. Втім, розкривати подробиці майбутнього заходу, зазначила співачка, ще зарано.

Оля Полякова розповіла про навчання своєї доньки та її переїзд назад до Києва
Оля Полякова розповіла про навчання своєї доньки та її переїзд назад до Києва

Крім того, раніше Оля Полякова розповідала, що після відрахування з лондонського університету її донька не залишилась без освіти. Співачка зазначила, що після повернення в Україну Маша вступила до консерваторії ім. Чайковського на композиторське відділення.

А тепер шанувальники Олі Полякової та її доньки дізнались і про іншу важливу подію. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Маша Полякова повідомила, що відтепер вона мешкає окремо від своїх батьків. Після вступу до київського університету зіркова донька вирішила зробити важливий крок у доросле майбутнє.

Донька Олі Полякової вирішила жити самостійно та переїхати від своїх батьків
Донька Олі Полякової вирішила жити самостійно та переїхати від своїх батьків

У своєму Інстаграм-блозі дівчина повідомила, що найважче у переїзді від батьків для неї – це потреба самостійно готувати для себе їжу. Маша Полякова навіть розповіла кумедну історію. Коли блогерка пішла зі своїм батьком до ресторану, то все, що не змогла доїсти, забрала з собою. Таким чином Маші не доведеться витрачатись на замовлення доставки, а також не буде потреби самостійно ставати до плити.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!