Як виглядає житло Лорак у Києві, в яке вона навряд чи повернеться: мармур, золото, розкіш припадає порохами

Навряд чи, після всього, що сталося, Ані Лорак колись зможе повернутися в Україну. Втім, як з'ясувалося, у співачки залишилося у Києві елітне майно та нерухомість.

Ані Лорак, вже тривалий час знаходячись у росії, підтримує дії країни-агресорки: виступає на російських сценах у концертах, заробляє їхні гроші, створює фонди для підтримки, дітей, яких країна, якій зараз служить співачка, знедолила. Днями вона давала чергове інтерв’ю на їхньому телеканалі, у якому повторювала за ведучим заїжджену тезу про те, що “чужих дітей не буває”. Все це вона робить, лицемірно спекулюючи на темі свого проживання у дитячому інтернаті, куди її оформила мати після розлучення з чоловіком. Цікаво, що раніше, до втечі у сусідню країну, вона розповідала, що вважає таке рішення батьків правильним, а з інтернату не дуже рвалась на вихідні додому.

Ані Лорак не була повною сиротою без кута та стелі над головою. Дівчина родом з Чернівців придбала першу квартиру у Києві на Хрещатику. Там вона деякий час мешкала зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Двокімнатних апартаментів вистачало, поки не народилася донька Софія. Подружжя після її народження придбало одразу два помешкання у престижному ЖК “Парк Авеню”.

Оскільки квартири знаходилися одна над одною, то досвідчені професійні дизайнери, яких найняв Мурат, як людина, яка взяла на себе всю організацію ремонту та облаштування, створили дворівневий пентхаус з виходом на дах.

Відомо, що квартира оздоблена дерев’яними меблями, у сучасному стилі шкіряними кріслами. Колірна гама витримана загалом у біло-коричневих та бежевих відтінках. Багато у квартирі побутової техніки.

Колись Лорак жалілася, що не змогла встановити там камін, який вона любить, тож замість квартири великий мармуровий камін з ліпниною був встановлено у заміському котеджі.

Як виглядає житло Ані Лорак у Києві