Санта Дімопулос офіційно змінила ім’я та по-батькові і похизувалася новими документами: як тепер звати зірку

Якщо зазирнути у Вікіпедію, то повне ім'я екс-віагрянки там указане як Хрисанті Янісівна Дімопулос. Таке становище красуню не влаштовувало, і вона внесла певні зміни у власні документи.

Віднині можемо називати Дімопулос Сантою Ігорівною. І це офіційно. Зірка засвітила в мережі документи зі зміненими іменем та по батькові. Санта – це скорочена форма її імені, даного при народженні, але дівчина вирішила зробити його основним варіантом. Та й всі ближні звикли до неї саме так звертатися, а не називати Хрисанті.

Ігор Кучеренко одружувався зовсім з іншою жінкою

Що стосується по батькові, то Дімопулос запевнила, що її біологічного батька звати Ігорем, а не Янісієм, як це було донедавна вказано у паспорті. Тому вона й відновила справедливість. Справжнісінька тобі Санта-Барбара вийшла. Більше знаменитість нічого не пояснила. Просто виклала в Instagram-stories скан документа, в якому йдеться про зміни в її даних:

“Сльози щастя! Нарешті я – це я. Я вписала себе в рід батька (мій біологічний тато – Ігор). Я змінила повне ім’я на скорочене – своє, рідне”, – прокоментувала зміни в документах дружина Ігоря Кучеренка.

До речі, пара вже 8 років разом. Вони виховують первістка Санти, сина Андрія Джеджули Даніеля, якому вже 15 років. А коханому чоловіку Дімопулос подарувала донечку Софійку, якій нині вже 4 рочки.

Глава родини на 18 років старший від своєї обраниці. У нього є старші діти, яких він частенько запрошує до них додому чи навіть бере в подорожі. Дімопулос ніколи не заперечує проти цього й чудово проводить час з нащадками свого благовірного.

Скільки часу, сил та грошей пішло на внесення відповідних змін у документи, Санта не сповістила. Натомість новоспечена Ігорівна пожартувала, що Вікіпедії пора змінюватися. Але поки що нові дані щодо артистки туди ніхто не вніс.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".