Роман Сасанчин зізнався, чи готовий іти до військкомату після отримання повістки: “Якщо дійде черга до мене”

Відомий український співак Роман Сасанчин зізнався, чи готовий піти на захист рідної країни, якщо отримає повістку від військкомату. Знаменитість висловив свою позицію

Роман Сасанчин, відомий український музикант, а також переможець шоу “Голос. Діти” та “Голос країни”, зізнався, чи отримував повістку до військкомату. Крім того, знаменитий артист в інтерв’ю для журналістів відповів на запитання, чи боїться, що його призвуть на службу. За словами Романа Сасанчина, він не боїться такої ймовірності, але чекає та ініціативи не проявляє.

Роман Сасанчин про повістку до військкомату

У новому інтерв’ю для “Сніданку з 1+1” знаменитий український артист Роман Сасанчин розповів про те, чи отримував вже повістку до військкомату. Знаменитість зізнався, що йому ще нічого не вручали, втім він не боїться, що одного дня цей момент таки може настати. За словами артиста, у такому разі він не буде намагатись оминути службу та “з гордістю та честю” піде служити.

Роман Сасанчин зізнався, чи отримував повістку та чи піде на захист України у разі призову
Роман Сасанчин зізнався, чи отримував повістку та чи піде на захист України у разі призову

Разом з тим, знаменитість пояснив, що у часи повномасштабної війни він не намагається сховатись від повістки. Роман Сасанчин пояснив, що продовжує жити своє життя – ходить у магазин, гуляє вулицями, працює та постійно виходить за межі своєї оселі.

До слова, у новому інтерв’ю Роман Сасанчин також пояснив, чому не йде служити на передову добровольцем. Знаменитий артист зазначив, що у тилу від нього набагато більше користі, тому подібну ініціативу він не проявляє та продовжує чекати, поки черга отримати повістку підійде до нього.

Роман Сасанчин зізнався, чому не йде на фронт добровольцем
Роман Сасанчин зізнався, чому не йде на фронт добровольцем

Нагадаємо, що наразі відомий український музикант живе та працює у Києві. Разом зі своєю дружиною Роман Сасанчин виховує спільну доньку. В українській столиці переможець низки вокальних шоу продовжує працювати за своєю професією, а також постійно займається благодійністю та волонтерством.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.