Стало відомо, де перебуває чоловік Брежнєвої Костянтин Меладзе: композитора заскочили за згубною звичкою

Від початку повномасштабної війни в Україні від Костянтина Меладзе не було нічого чути. Тепер чоловік артистки Віри Брежнєвої випадково засвітився за кордоном

Віра Брежнєва, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни в рідній країні покинула межі росії та почала активно виступати з благодійними ініціативами, а також записувати пісні рідною мовою. Такої самої активної позиції з боку її чоловіка, композитора Костянтина Меладзе, шанувальники так і не побачили.

Довгий час користувачі мережі навіть уявити не могли, де знаходиться обранець Віри Брежнєвої, який раніше активно будував кар’єру у сфері російського шоубізнесу. Артистка не відповідала на запитання про свого чоловіка, та й він сам не афішував подробиць про своє місцеперебування. Втім, приховувати вічно інформацію не вдалось. Нещодавно Меладзе заскочили в Європі.

Як виявилось, нині знаменитий композитор і продюсер перебуває у Швейцарії. Костянтин Меладзе “засвітився” на терасі одного з місцевих закладів. На опублікованій світлині артист палив, а на тлі можна було побачити славнозвісні гори.

У мережі розсекретили місцеперебування відомого композитора Костянтина Меладзе
У мережі розсекретили місцеперебування відомого композитора Костянтина Меладзе

Нагадаємо, що не так давно у мережі почали ширитись чутки про те, що зіркова пара офіційно розірвала свої стосунки. Знаменитості, як ідеться у низці статей різних медіа, давно не живуть разом. За повідомленнями журналістів, Костянтин Меладзе навіть встиг закрутити роман із молодою співачкою після розлучення зі своєю дружиною.

За повідомленнями ЗМІ росії, Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучились
За повідомленнями ЗМІ росії, Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучились

Хай там як, але шанувальники зіркового подружжя давно запідозрили, що між ними пробігла кішка. У мережі обговорювали той факт, що Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе різко зникли з радарів на особистих сторінках одне одного. Хоча офіційно пара не коментує свого статусу, користувачі мережі підозрюють, що знаменитості могли розлучитись через початок повномасштабної війни в Україні.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.