Два Андрії – Данилко та Бєдняков – влаштували веселу перепалку через коня: “Сідло віддай!”

Цього тижня Андрій Данилко відзначив свій 50-річний ювілей. Тож автор Вєрки Сердючки отримав чимало привітань не лише від пересічних шанувальників, але й від колег по сцені.

Окрім дійсно щирих побажань миру, здоров’я та щастя, народний артист Андрій Данилко отримав і жартівливі слова на власну адресу. Особливо в цьому плані відзначився шоумен Андрій Бєдняков.

Коли Данилко виклав у мережу власну дитячу світлину на конику, тезка з Маріуполя не промовчав. Ювіляр подякував усім-усім за привітання, сповістивши, що не встигає відповісти кожному. А фото на тлі ялинки на дерев’яному конику, зроблене у Полтаві в 1977 році, назвав:

“Завжди на коні”.

Зірки започаткували другий етап привітань з нагоди 50-річчя знаменитості. Теплими словами відзначилися Світлана Тарабарова, Оля Цибульська, Юрій Горбунов, Даша Астаф’єва та інші.

Після 50 років Андрій Данилко продовжує дуркувати

Але найбільше потішив коментар Бєднякова, що звернувся до колеги поважно – Михайловичу. Андрій відзначив, коли Данилку набридне сидіти на конячці, нехай передасть іграшку йому. Напевно, натякнув на маленького синочка, який би залюбки грався раритетною дерев’янкою.

Андрій Бєдняков хотів виторгувати конячку для сина

Іменинник не поскупився. Відразу ж прикріпив іграшкового коника у вигляді смайлика, прокоментувавши: “Нна!” Та невгамовний підписник зажадав значно більшого, пожартувавши:

“Сідло поверніть!”

Подібне привселюдне листування неабияк потішило численну армію фанатів Вєрки Сердючки, викликавши напад веселого сміху. Коміки завжди залишаються коміками за будь-яких життєвих обставин. “Як посадили в дитинстві на коня, так і тримається на коні”, – прокоментував хтось із дописувачів вдалу кар’єру легендарного іменинника.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.