Максим Галкін розповів, чи збирається він з Пугачовою та дітьми виїжджати з Ізраїлю: “Можливість є”

Максим Галкін записав відео, в якому спростував фейкову інформацію російських ЗМІ про те, що він з Аллою Пугачовою та дітьми "втікає" з Ізраїлю.

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова зі своїми дітьми Лізою та Гаррі вже більше ніж 1,5 роки живуть в Ізраїлі. Зірки виїхали з росії після 24 лютого 2022 року, адже виступили проти війни в Україні і засудили дії російської влади.

Зараз, у такий непростий час для Ізраїлю, Галкін і Пугачова залишаються у країні і не мають наміру виїжджати. Про це розповів Максим Галкін у своєму Інстаграм-блозі. Шоумен розвіяв фейки, які розганяють російські ЗМІ, що начебто він з Пугачовою вже втік з Ізраїлю.

За словами Галікна, вони не просто так з Пугачовою та дітьми виїхали саме в Ізраїль. Шоумен не приховує, вони з Пугачовою мають європейський паспорт і можуть жити в будь-якій країні Європи. Та зіркове подружжя хотіли переїхати саме в Ізраїль, адже відчувають себе там своїми.

Але ми обрали Ізраїль, бо мені тут спокійно, тому що ми з Аллою почуваємося своїми, не чужими. Я – єврей по мамі.

, – розповів Галкін.

Максим Галкін показав на своїй сторінці в Інстаграмі Аллу Пугачову без макіяжу та фотошопу
Максим Галкін розповів, чи збирається він з Пугачовою та дітьми виїжджати з Ізраїлю

Також шоумен зізнався, що обрав для своїх дітей школу, де навчання ведеться на івриті, адже він хоче, щоб вони добре знали місцеву мову. Крім того, Галкін сам вивчає іврит. Очевидно, що зіркове подружжя вирішили переїхати в Ізраїль не тимчасово, а залишитися там жити назавжди. І навіть зараз, у такий складний період, Галкін і Пугачова залишилися в країні. За словами шоумена, можливість виїхати у них є, та він планує залишитися.

Сьогодні, у ці важкі, сумні дні ми тут, і навіть не розглядали можливість кудись виїхати, хоча вона є

, – запевнив Галкін.

Також шоумен зазначив, що дуже пишається цією маленькою країною. Він вражений згуртованістю народу і їхнім патріотизмом.

Цікаво, що Галкін вважає себе ізраїльтянином і пишається цим.

Я пишаюся тим, що я ізраїльтянин. Упевнений, настане час, і я буду так само пишатися, що я росіянин.

– зазначив шоумен.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.