Яблуко від яблуні: стало відомо, де перебуває та чим займається син одіозної Таїсії Повалій Денис

Скандально відома Таїсія Повалій зараз живе у росії та підтримує режим, який почав повномасштабну війну проти країни, в якій вона народилась та виросла. А от де перебуває її син Денис?

Таїсія Повалій після початку повномасштабної війни в Україні встигла втратити будь-яку повагу в очах українців. Знаменитість нині живе та працює у росії, а також зірка активно підтримує чинного російського президента, який почав збройну агресію на території рідної країни. Хай там як, але з сином артистка дружніх стосунків не підтримує – яблуко впало далеко від яблуні. Де наразі перебуває Денис Повалій та чим займається?

Де зараз син Повалій Денис

Виявилось, що син опальної Таїсії Повалій наразі шукає роботу у Валенсії. Денис Повалій з початку повномасштабного вторгнення російської армії переїхав жити в іншу країну, покинувши межі України. Тепер, як з’ясувалось, чоловік мешкає в Іспанії та намагається відшукати там корисні зв’язки та роботу за своєю професією.

Де зараз перебуває та чим займається син скандально відомої Таїсії Повалій Денис

З’ясувати цю інформацію вдалось, адже у сина Таїсії Повалій з’явився профіль у соціальній мережі для пошуку та встановлення ділових контактів Linkedin. У своєму акаунті Денис Повалій назвався музикантом, піснярем та вокалістом, який займається створенням та аранжуванням різних композицій. Крім того, як зазначив артист, він може займатись перекладом пісень.

У мережі стало відомо, де наразі перебуває та чим займається син Таїсії Повалій Денис

Варто зазначити, що з початку повномасштабної війни Денис Повалій підтримав Україну, хоча раніше закликав підписників не бажати ворогам смерті. Втім, пізніше на сторінці знаменитості у соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, в якому він процитував Левка Лук’яненка, зазначивши, що війна закінчиться лише у тому разі, якщо громадяни бажатимуть перемоги, а не миру.

Хай там як, але з матір’ю Денис Повалій зв’язку не підтримує. Про це він розповів після скандального концерту Таїсії Повалій у москві.