Максим Галкін змінив російське громадянство на ізраїльське: шоумен хоче піти на фронт на боці Ізраїлю

Відомий російський гуморист Максим Галкін змінив громадянство та висловився про події в Ізраїлі. Знаменитість зізнався, що хотів би стати на захист країни

Максим Галкін, відомий російський шоумен і гуморист, після початку повномасштабної війни в Україні разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою висловились проти влади своєї країни. Врешті, зіркова пара вирішила виїхати з росії та оселитись за кордоном. Для життя та міграції знаменитості вирішили обрати Ізраїль. 7 жовтня на країну напали ХАМАС. Галкін вийшов на зв’язок із фанатами і розставив всі крапки над “і”.

Де зараз Максим Галкін і Пугачова

На особистій Інстаграм-сторінці відомий російський гуморист пояснив, що він та його родина залишається на території Ізраїлю. Знаменитість розповів, що ізраїльтяни також залишаються у своїх домівках і не збираються їх покидати. Ба більше, багато громадян цієї країни повертаються з-за кордону, аби захистити власну батьківщину.

Максим Галкін висловився про події в Ізраїлі та зізнався, чи збирається виїжджати з Пугачовою
Максим Галкін висловився про події в Ізраїлі та зізнався, чи збирається виїжджати з Пугачовою

Що стосується самого Максима Галкіна, то він зізнався, що й сам би пішов на фронт на боці Ізраїлю. Втім, додав артист, у нього немає відповідного досвіду, адже він не служив в ізраїльській армії. Разом з тим, зазначив Максим Галкін, він намагатиметься допомагати місцевим мешканцям і солдатам іншими способами – стане донором крові, яка нині дуже потрібна для порятунку мирних та військових.

Максим Галкін розповів про те, що пішов би на фронт на боці Ізраїлю, якби мав відповідну підготовку
Максим Галкін розповів про те, що пішов би на фронт на боці Ізраїлю, якби мав відповідну підготовку

Нагадаємо, що раніше у мережі ширились чутки про те, що відомий російський гуморист змінив громадянство на ізраїльське. Втім, нещодавно у своєму блозі Максим Галкін пояснив, що і дійсно більше не має російського паспорта, щоправда, натомість він отримав документ не Ізраїлю. За словами артиста, вони з дружиною вже давно є громадянами Європейського Союзу. Отже, пояснив Галкін, він та його дружина можуть легко переїхати жити до однієї з 27 країн ЄС.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.