Невістка Оксани Марченко знову вийшла заміж: красива історія кохання з її сином завершилась розлученням?

Скандально відома українська журналістка й ведуча, а також дружина політика Віктора Медведчука має старшого сина, який свого часу одружився на молодій моделі Катерині

Оксана Марченко сьогодні є скандально відомою особою, яка після початку повномасштабної війни опинилась у росії. Задовго до трагічних подій у рідній країні знаменитість працювала на вітчизняному телебаченні та будувала стосунки з політиком Віктором Медведчуком. У зіркової пари та їхніх нащадків усе складалось чудово.

Так, наприклад, син Оксани Марченко від першого шлюбу знайшов своє кохання, зробив їй пропозицію руки та серця. Богдан Марченко одружився з Катериною, яка народила йому нащадка. Про особисте життя молодої пари відомо мало, адже ні вони, ні їхні батьки про ці деталі розповсюджуватись не люблять. Втім, нещодавно Катерина Марченко поділилась світлиною зі свого весілля. Оскільки син скандальної журналістки гуляв весілля давно, можна припустити, що це – архівний знімок.

Невістка скандальної Оксани Марченко показала свіжу фотографію зі свого весілля
Невістка скандальної Оксани Марченко показала свіжу фотографію зі свого весілля

Варто зазначити, що дружина Богдана Марченка Катерина має особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Раніше знаменитість активно його вела та постійно ділилась зі своїми підписниками свіжими знімками та розповідями про своє життя. Втім, з часом Катерина Марченко створила новий, закритий профіль, до якого допускає лише своїх друзів і рідних. Можливо, це пов’язано з постійною критикою свекрухи дівчини.

Що відомо про шлюб Богдана Марченка

Нагадаємо, що майбутня невістка Оксани Марченко доволі довго зустрічалась з її сином. Катерина та Богдан почали стосунки задовго до весілля, яке відгуляли 2020 року. Зі свекрухою у дівчини чудові стосунки, адже у мережі постійно з’являються фото, на яких новоспечені родички позують в обіймах одна одної.

Що відомо про особисте життя сина Оксани Марченко від першого шлюбу
Що відомо про особисте життя сина Оксани Марченко від першого шлюбу

Нагадаємо, що у зіркової пари є спільний син Віктор. Катерина Марченко народила хлопчика два з половиною роки тому.

Популярне

Схожі статті

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.