Дружина Лілія Реус в Україні, а Мурат Налчаджиоглу світиться на пляжі з купою інших жінок: що коїться в парі

Відомий український бізнесмен залишив свою дружину Лілію Реус в Україні та вирушив на батьківщину. У мережі нарешті пояснили, що відбувається між зірковими закоханими

Лілія Реус, відома українська блогерка та новоспечена дружина Мурата Налчаджиоглу, активно веде свою сторінку в Інстаграмі. Там підписники та шанувальники зіркового подружжя мають змогу дізнаватись про останні події з їхнього життя. Так, наприклад, нещодавно фанати дізнались, що підприємець поїхав з України, а його дружина залишилась одна у Києві.

Втім, як виявилось, для такої несподіваної подорожі була причина. Мурат Налчаджиоглу вирушив на свою батьківщину, до Туреччини, з робочими цілями. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитий український підприємець продовжує ділитись деталями та світлинами з відрядження. Разом із колегами Мурат Налчаджиоглу перебуває в одному з сонячних турецьких міст.

Мурат Налчаджиоглу поїхав у відрядження, а його дружина Лілія Реус залишилась вдома

Разом з тим, варто зазначити, що наразі незрозумілою залишається причина, чому Мурат Налчаджиоглу поїхав у відрядження без своєї коханої. Раніше знаменитість завжди брав Лілію Реус у всі подорожі – чи то робочі поїздки, чи особисті. Проте, цього разу зіркова дружина та її донька, падчерка Мурата, залишились у Києві, поки чоловік з подругами та друзями з роботи відвідує Туреччину.

У мережі з’ясували, навіщо Мурат Налчаджиоглу без Лілії Реус поїхав за кордон

Нагадаємо, що зіркова пара офіційно підтвердила свої стосунки весіллям лише у червні цьогоріч. Мурат Налчаджиоглу та його кохана Ліля Реус вже давно зустрічались і навіть встигли з’їхатись разом жити. Знаменитий підприємець турецького походження зробив своїй коханій пропозицію після місяців зустрічання, але до одруження справа дійшла лише цього літа. Церемонію закохані влаштували під Києвом.