Після смерті Ніни Матвієнко викрилася правда про її хворобу: Могилевська все знала і пропонувала допомогу

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла всю правду про Ніну Матвієнко – знамениту артистку, яка пішла з життя на початку жовтня цього року

Ніна Матвієнко, одна з найвідоміших українських артисток сучасності, пішла з життя 8 жовтня цього року. Знаменитість стала справжнім втіленням української душі, а її пісні навіть через роки після її смерті лунатимуть з кожного куточку світу. З артисткою попрощались у Києві 11 жовтня, але наразі достеменно невідомо, що саме стало причиною трагедії – про це донька співачки Тоня Матвієнко, на передсмертне прохання покійної мами, не говорить. Втім, зіркові колеги натякають, що Ніна Митрофанівна хворіла.

Могилевська розповіла про хворобу Матвієнко

День церемонії прощання з Ніною Матвієнко припав на дату вистави Наталії Могилевської, відомої української співачки й актриси. На жаль, знаменитість не змогла бути присутньою на заході, втім наприкінці свого виступу вшанувала пам’ять померлої легенди. Так, Могилевська пригадала, як під час останньої зустрічі з Ніною Митрофанівною вона попросила її написати для неї вірша.

Ніна Матвієнко пішла з життя у віці 75 років на початку жовтня цього року
Ніна Матвієнко пішла з життя у віці 75 років на початку жовтня цього року

Ніна Матвієнко подарувала Наталії Могилевській самостійно написані рядки зі словами, що вони ідеально доповнять її моновиставу “Я вдома”. Саме так і зробила відома українська артистка – під час свого крайнього виступу вона зачитала вголос вірш, який свого часу для неї написала українська легенда. Співачка не могла втримати сліз.

Наталія Могилевська розповіла правду про хворобу, яка забрала життя Ніни Матвієнко
Наталія Могилевська розповіла правду про хворобу, яка забрала життя Ніни Матвієнко

Після вистави та декламування вірша Наталія Могилевська вирішила пригадати останні зустрічі з Ніною Митрофанівною. Знаменитість зізналась, що відчувала щось недобре – вона навіть радила своїй колезі звернутись до лікарів і сильно переймалась через те, як себе відчуває Матвієнко. Втім, артистка запевняла молоду зірку, що з нею все буде добре.

Популярне

Схожі статті

Ця гречка смачніша за м’ясо – просто змішайте з яйцем і вийде делікатес: незвичайний рецепт на турецький лад

Приготувати гречку смачно вийде у кожної господині, а сподобається ця страва навіть тим, хто ніколи в житті не полюбляв цю кашу. Ділимось цікавим рецептом.

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.