Наталія Могилевська вагітна? Співачка значно роздобріла у талії й стала носити балахони, щоб приховати живіт

Українська співачка Наталія Могилевська досить щира та відверта людина. Ті, хто цікавиться її особистим життям добре знають про це. Та все ж таки є деякі сторони, куди вона нікого не впускає.

Так склалося, що у минулому Наталія була заміжня двічі. Перший шлюб тривав не довго — вони зовсім не підходили один одному. Наталія розуміла це, але з певних причин пішли на цей крок. Дітей у цих стосунках не було. Через деякий час жінка, здавалося, знайшла свою половинку. Ці стосунки були доволі довгими, але скінчилися, не зробивши Наталію мамою.

Спочатку відбувається готовність

Річ у тім, що, за словами Наталії, вона весь цей час сама внутрішньо не була готова до материнства. І тільки цього року до неї прийшло бажання та внутрішня необхідність. Можливо це сталося тому, що у житті співачки з’явилася людина, яку вона бажає бачити батьком своїх дітей. Ім’я цієї людини Валентин. Більше ніяких подробиць про нього Наталія не відкриває. Але відомо, що знайомі вони вже близько 20 років і зараз часто бувають разом по волонтерських справах й не тільки.

“Можливо, я дізнаюся, що я вагітна. Можливо, ми поїдемо завтра в гарячу точку і приїдемо з малюком. Так теж може бути. Або хтось корзиночку залишить біля будинку”,- ще пару місяців назад говорила Наталія в одному з інтерв’ю.

Співачка якось похизувалася подарунком, який зробив їй коханий на її 48 й день народження 2 серпня. Чоловік орендував для неї незвичайний будиночок, розташований на дереві з видом на Дніпро та Лавру. Закохані провели там незабутні години.

Скриншот зі сторіз з особистої сторінки Наталії Могилевської

Зараз уважні спостерігачі з соцмережі звернули увагу на те, що їхня улюблена співачка змінила свій імідж: вона стала з’являтися у довгих балахонах та взутті без підборів. На їхню думку, Наталія значно погладшала та роздобріла у талії. Звичайно фанати співачки, склавши всі факти до купи, замислилися над питанням: чи не при надії їхня улюблениця?

“Я буду дуже радіти за себе, коли я зможу народити”, – якось сказала Могилевська. Шанувальники співачки сподіваються, що це вже не за горами.