Валерій Меладзе видав доньку заміж у Грузії: ані рідного брата, ані Альбіни Джанабаєвої на весіллі не видно

Багатодітний татусь Валерій Меладзе відгуляв весілля однієї з доньок. Інга стала на весільний рушник удруге, а святкування видатної події влаштували в Грузії.

Валерій Меладзе має шістьох дітей від двох дружин – чотирьох доньок і двох синів. Найстарша 32-річна Інга вихідними днями вийшла заміж удруге. Її обранцем став фотограф Микита Бережний. Весілля зіграли в мальовничій Грузії.

Інга Меладзе вийшла заміж удруге

Про те, що вечірка з нагоди шлюбу була доволі гучною, можна простежити за Інстаграмом співака. Щасливий 58-річний тато нареченої виклав у мережу купу світлин та коротеньких відео зі свята. Та й гості постаралися – поділилися відеозвітами.

Зважаючи на грузинську гостинність, столи ломилися від наїдків та напоїв. Накрили не лише в середині ресторану, але й ззовні на тлі гарного краєвиду. Звісно, не обійшлося без довгого грузинського тосту у виконанні Меладзе та вина, що випивалося з рогу.

Весілля відбулося в Грузії

Гостей розважали грузинські виконавці народних пісень. Не стримався й сам Валерій, виконавши для молодят свої найкращі хіти. Наречена з нареченим теж не відставали, співаючи “Как ты сегодня красива”, а розчулений татусь не встигав обнімати й цілувати доньку та новоспеченого зятя.

Інга з Микитою запросили на весілля тільки найближчих їм людей. З’ясувалося, що в це коло не входить рідний брат батька нареченої Костянтин Меладзе. Звісно, не було й Віри Брежнєвої, яка нещодавно сповістила про розлучення з продюсером і композитором.

Але й нинішньої дружини Валерія Альбіни Джанабаєвої теж ніхто не помітив у ресторані. Подейкують, що родина нині переживає не найкращі часи, перебуваючи на межі розлучення. Схоже, що подібні чутки мають під собою основу.

Інга Меладзе вже виходила заміж у 2017 році. Тоді дівчина покохала марокканського журналіста, та сімейне життя не залагодилося. У 2021-му вона познайомилася з Бережним. Після 2-річних стосунків закохані вирішили оформити свої відносини офіційно.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.