Дружина “Холостяка 10” модель Даша Хлистун неочікувано отримала дві смужки: “+1 в сім’ю Михайлюк”

Героєм десятого сезону "Холостяка" став льотчик Макс Михайлюк. Його дружина Даша (не плутати з переможницею шоу) з'ясувала, що перебуває при надії. Це друга вагітність Хлистун.

Подружжя Макса Михайлюка та Даші Хлистун уже виховує доньку, якій минуло 2,5 рочки. Молодичка несподівано дізналася, що завагітніла вдруге. Подружжя поки не планувало поповнення в родині, але діватися нікуди – вирішили зберегти маля. Чоловік і дружина у своїх Інстаграм-акаунтах виставили світлини тесту з двома смужечками, зробивши такі підписи:

“Чудесам потрібно трохи часу”.

“+1 в сім’ю Михайлюк”.

Друзі й підписники теж були приємно здивовані новиною про майбутнє поповнення в сім’ї 37-річного пілота, але знайшли чимало теплих слів для підтримки подружжя. Даша пояснила підписникам, що вони не очікували на другу дитину. Позитивний тест став для жінки справжнім шоком.

Хлистун ще повністю не відійшла від перших пологів. А тут такий “подарунок долі”. Та коли пристрасті трішки вляглися, модель заспокоїла широкий загал:

“Ми на нього вже чекаємо дуже сильно”.

Макс Михайлюк брав участь у шоу “Холостяк”, де серед великої кількості дівчат обрав собі до пари модель Дашу Ульянову. Натомість особисті стосунки став будувати з іншою моделлю на ім’я Даша.

Невдовзі в Аріани з’явиться братик чи сестричка

З Хлистун чоловік познайомився у соцмережі. Невдовзі вони вже поселилися разом. А вже після народження донечки Аріани побралися. Дитині на момент весілля батьків було вже 2 місяці.

Щойно почалося повномасштабне вторгнення в Україну, Даша з донькою виїхала до Канади. Глава родини якийсь час залишався на батьківщині. Навіть улітку 2022 викладав у мережу світлини у військовій формі.

Нині він перебуває поряд із дружиною та Аріаною. Михайлюк пояснив, що йому не дозволили пристати до навчання для польотів на винищувачі F-16, тому й повернувся до улюбленого неба за океаном. Макс є пілотом цивільної авіації.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.