Тімур та Інна Мірошниченко стануть батьками вчетверте: подружжя подали заяву на всиновлення ще однієї дитини

Зіркове подружжя Тімур та Інна Мірошніченко, які нещодавно всиновили дитину, наважилися взяти ще одного малюка в сім'ю. Тепер вони будуть батьками чотирьох дітей.

Дружина телеведучого Тімура Мірошніченко адвокатка Інна у своєму Інстаграм-блозі повідомила, що вже подала документи на всиновлення дитини. На цей раз жінка подала документи одна, без свого зіркового чоловіка. Формально, Інна збирається усиновити дитину, як матір-одиначка і ось чому. Процес усиновлення дитини вимагає від майбутніх батьків пройти багато етапів. Зокрема, пройти навчання у школі майбутніх батьків.

У своєму блозі Інна Мірошниченко розповіла, що підлаштувати графік Тімура під навчання у цій школі дуже важко, тож вони вирішили піти іншим шляхом. Інна планує самостійно усиновити дитину, як матір-одиначка. Вона має житло, дохід і тому суд не буде проти. Після цього буде ще один суд, де Тімур Мірошніченко усиновить малюка, як дитину своєї дружини.

Тімур та Інна Мірошниченко всиновлюють другу дитину
Тімур та Інна Мірошниченко всиновлюють другу дитину

 Трохи більше юридичних нюансів. Але це легше, ніж Тіму підлаштовуватися під школу

, – розповіла Інна.

До слова, декілька місяців назад Тімур і Інна Мірошніченко усиновили хлопчика Марселя. Подружжя зізнаються, шлях усиновлення був дуже довгим і з перепонами. Вони витрати більше року, щоб забрати цю дитину з дитячого будинку.

Тімур та Інна Мірошниченко всиновлюють другу дитину

Інна зізнається, вони з чоловіком так швидко наважилися на усиновлення ще однієї дитини, адже відчувають, що “мають місце у своєму серці та у квартирі”.

До слова, у Тімура та Інни Мірошніченко є двоє власних дітей: 5-річна дівчинка Мія і 4-річний син Марк. Хлопчику Марселю, якого подружжя нещодавно усиновили, 2 роки. Та Мірошниченки не приховують, що за розвитком Марсель відповідає дитині, якій 1 рік. Хлопчик народився недоношеним і мав багато фізичних вад. Ймовірно саме через це від нього і відмовилась біологічна мама, залишивши його у дитячому будинку. Зараз Марсель має багато проблем зі здоров’ям та це не зупинило Тімура та Інну Мірошніченко взяти його у сім’ю, піклуватися про нього та лікувати його.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.