Всі чоловіки Лесі Нікітюк від Миколи Тищенка до Сергія Притули: з ким крутила роман, а за кого хотіла заміж

36-річна телеведуча Леся Нікітюк – закореніла холостячка. І хоча телезірка жодного разу не ходила під вінець, залицяльників у неї, хоч відбавляй.

Леся Нікітюк дуже швидко стала популярною. Публіка полюбила телеведучу за її харизму, щирість, простоту і відкритість. Та що стосується особистого життя, тут Леся Нікітюк зовсім не відкрита зі своїми прихильниками. 36-річна телеведуча жодного разу не представляла на публіку чоловіків, з якими була у стосунках. Втім, у Мережі часто ширилися чутки про романи Лесі з різними чоловіками.

Леся Нікітюк і Сергій Притула

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Всі чоловіки Лесі Нікітюк: Сергій Притула

Леся Нікітюк і Сергій Притула багато часу провели разом, адже не один рік вели програму “Хто зверху?” на Новому каналі. Глядачі розгледіли у співведучих більш ніж робочі стосунки. Та сама Леся запевняє, що з Притулою у них не було романтичних відносин. Нікітюк називає Притулу другом, наставником, але не коханим чоловіком. Ба більше, Леся запевняє, що товаришує навіть з дружиною Притули і час від часу вони ходять один до одного в гості.

Леся Нікітюк і Микола Тищенко

В Мережі з'явилось фото, на якому Леся Нікітюк цілує Миколу Тищенка – це стало приводом для хвилі чуток про їхній таємний роман
Всі чоловіки Лесі Нікітюк: Микола Тищенко

Декілька років назад Леся Нікітюк відвідала закриту зіркову вечірку після якої в Мережі з’явилися неоднозначні фото з ресторатором Миколою Тищенком.

Камери зафільмували, як Микола підіймає Лесю на руки, кружляє її і обіймає. Також знайшлося фото, де Нікітюк цілує Тищенка у щоку.

Сама телеведуча не стала пояснювати прихильникам ці знімки і більше не з’являлася на людях з ресторатором.

Серйозні стосунки Лесі Нікітюк

Леся Іванівна була заручена і планувала вийти заміж за київського бізнесмена, ім’я якого вона не називає. Ще 5 років назад телеведуча в інтерв’ю розповідала, яка вона щаслива та закохана. Нікітюк мало говорила про свого обранця, але розповіла, що він є її сусідом в елітному київському ЖК.

Та діло до весілля так і не дійшло, закохані розійшлися. За словами Нікітюк, її екснаречений не зміг справитись з її важким характером, щільним графіком та популярністю.

Популярне

Схожі статті

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.