Як виглядають і чим займаються дорослі сини Кондратюка і чому вони не служать: “В обох проблеми”

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк – батько трьох дорослих дітей. Донька Кондратюка являється студенткою і живе за кордоном, а двоє старших синів – живуть і працюють у Києві.

Ігор Кондратюк із тих знаменитостей, хто тримає своє особисте життя подальше від камер. Відомо, що чоловік вже багато років знаходиться у шлюбі з жінкою на ім’я Олександра Городецька. Вони мають трьох дорослих дітей: синів Сергія і Данила та доньку Поліну. Первістку Кондратюка вже 35 років, а наймолодшій доньці – 19.

Як виглядають діти Ігоря Кондратюка

Діти Кондратюка не працюють у сфері шоу-бізнесу. Відомо, що старший син Ігоря являється відеографом і монтує соціальні ролики. Крім того, хлопець навіть працював адміністратором шоу “Танцюю для тебе”. Молодший син  Кондратюка займається блокчейном. Втім, у період війни хлопець створив фонд і допомагає ЗСУ.

Як відомо, сини Кондратюка призовного віку та жоден із них не воює. Чому так, розповів продюсер в одному з інтерв’ю. Так, Кондратюк заявив, що і старший і молодший сини відносяться до четвертої хвилі мобілізації, адже мають проблеми зі здоров’ям

У них обох там проблеми зі здоров’ям через те, що дитинство провели за комп’ютерами

, – запевняє Кондратюк.

Та продюсер заявляє, що якщо і до них дійте черга йти на фронт, то вони підуть воювати. Сам Ігор Кондратюк вже переступив поріг в 60 років, тому наразі не підлягає призову.

Український продюсер Ігор Кондратюк
Як виглядають і чим займаються дорослі сини Кондратюка і чому вони не на фронті

До слова, донька Ігоря Поліна являється студенткою одного з найпрестижніших ВНЗ в Америці і вчиться вже на 3-му курсі. Дівчина обрала для себе дуже незвичайну спеціальність, неочікувану навіть для її батьків і вчиться на інженерку космічних систем.

Нагадаємо, нещодавно загострився конфлікт між Кондратюком та його експідопічним Віталієм Козловським, який триває вже 10 років. Віталій, який являється військовим ЗСУ, поскаржився, що вся його військова зарплата автоматично перераховується Кондратюку, адже суд присудив йому виплачувати борг. Козловський попросив Кондратюка хоча б на час його військової служби не стягувати з нього борг та продюсер йому відмовив.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.