Катя Осадча зізналася, що друга дитина від Горбунова була незапланованою і відповіла, чи “піде” за четвертим

Відома українська телеведуча, мама трьох дітей Катя Осадча зізналася, що третя вагітність була не зовсім запланованою. При цьому теледіва не виключає ймовірність, що стане мамою вчетверте.

Катя Осадча – відома українська телеведуча і багатодітна мама. Свого старшого сина Іллю Катя народила ще у 19 років. Тоді вона була заміжня за політиком Олегом Поліщуком. Та той шлюб протримався недовго і вже через кілька років подружжя розлучились. Осадча не приховує, причиною розбрату стала велика різниця у віці, а отже різні погляди на життя.

Зараз первістку Осадчої 20 років і він являється студентом одного з найпрестижніших університетів світу. Ілля навчається у сфері IT у США.

Як виглядає старший син Каті Осадчої

Вдруге стати мамою Катя Осадча наважилася лише у 2017 році, через 14 років після перших пологів. Телеведуча вийшла заміж за свого колегу Юрія Горбунова і в лютому 2017-го народила другого сина Івана.

У 2021 році Горбунов І Осадча вразили публіку новиною – вони чекають на другу спільну дитину. На той момент телеведучій було під 40, а Горбунов в кожному інтерв’ю говорив, що мріє ще раз стати татом. Тоді у публіки не було сумнівів: зіркове подружжя готувалися до батьківства і планували цю вагітність.

Та насправді, друга спільна дитина Горбунова і Осадчої хлопчик Данил, який народився у серпні 2021-го, був незапланованим. Про це нещодавно зізналася Катя Осадча у своєму Інстаграм-блозі.

Так, фоловери поцікавилися у телеведучої, чи планує вона четверту дитину. Осадча відповіла на це питання:

Ми і третю не сильно планували. Тому… як станеться.

Катя Осадча зізналася, що друга дитина від Горбунова була незапланованою
Катя Осадча зізналася, що друга дитина від Горбунова була незапланованою

Варто відзначити, що чоловік Осадчої Юрій Горбунов в інтерв’ю зізнався, що мріє стати батьком дівчинки. Чоловік до Осадчої був у шлюбі з жінкою на ім’я Людмила протягом 20 років та дітей у них так і не було. Саме тому сини, які у нього народилися у шлюбі з Осадчою, були дуже бажаними і довгоочікуваними. Горбунов був присутній на двох пологах своєї дружини і запевняє, що безмечно вдячний їй за те, що вона зробила його татом.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!