Ніколи не любила справжнього імені: чому Злата Огнєвіч змінила прізвище у паспорті та як її звали раніше

Відома українська співачка Злата Огнєвіч свого часу змінила ім'я та прізвище у паспорті. Як насправді звати артистку та чому вона наважилась на такий серйозний крок?

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, здобула популярність багато років тому. Артисткою захоплюється велика кількість шанувальників, а її творчість надихає багатьох українців. Втім, не всі, навіть найвідданіші прихильники знаменитості, знають, що насправді її звати не Злата Огнєвіч. При народженні майбутню зірку охрестили зовсім іншим ім’ям, але вона вирішила змінити його. Як раніше звали артистку та чому вона змінила паспортні дані?

Як звати Злату Огнєвіч насправді

Відома українська співачка народилась з іменем Інна Бордюг. Знаменитість в одному з інтерв’ю зізналась, що все життя хотіла змінити своє ім’я, адже не відчувала, що воно підходить їй і передає її характер та демонструє особистість. Зрештою, коли артистка подорослішала, вона таки наважилась змінити свою давню мрію.

Як насправді звати Злату Огнєвіч і чому вона вирішила змінити своє ім'я
Як насправді звати Злату Огнєвіч і чому вона вирішила змінити своє ім’я

Хоча свою кар’єру знаменитість починала з іменем, яке пізніше стало її офіційним, за всіма документами вона залишалась Інною Бордюг. Цей факт створював велику кількість плутанини та незручностей під час концертів та інших заходів. Тому, зокрема для професійної зручності, знаменитість вирішила змінити ім’я у паспорті.

Друзі та близькі артистки підтримали її у процесі зміни паспортних даних. Втім, батько Злати Огнєвіч поставився до такої ідеї своєї доньки доволі скептично. Річ у тім, пояснювала раніше співачка, що для її батька прізвище роду має особливе значення, адже походить зі старовинного козацького роду. Тато Огнєвіч був засмучений через рішення доньки позбутись від свого імені.

Злата Огнєвіч пояснила, чому вирішила змінити своє ім'я та прізвище у паспорті
Злата Огнєвіч пояснила, чому вирішила змінити своє ім’я та прізвище у паспорті

Втім, артистка знайшла компроміс. У коментарі для журналістів знаменитість пригадала, що пообіцяла своєму батькові, що передасть прізвище роду своїм дітям. Злата Огнєвіч поділилась, що, якщо її майбутній чоловік не буде проти, вона обов’язково “віддасть” своє справжнє прізвище сину або доньці, аби не втратити імені свого роду.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.