Світлана Тарабарова народила, Лілія Ребрик поки ще ні: обох однаково хейтять за третю дитину

Українці нині настільки знервовані, що ладні вбачати зраду навіть там, де її й немає. Ось і з зірковими мамами така прикрість відбулася. Лілію Ребрик та Світлану Тарабарову нещадно захейтели.

Лілія Ребрик

Замість привітань з нагоди майбутнього материнства, 42-річна ведуча отримала на горіхи від підписників своєї Інстаграм-сторінки. Деякі коментатори звинуватили жінку в третій вагітності задля можливості чоловіка Андрія Дикого відкосити від армії та вільного виїзду за кордон.

Лілію Ребрик захейтили за третю вагітність

Напевно, фото усміхненої Лілії, що перебуває при надії, шокувало людей – мовляв, не можна бути щасливою під час війни. Ребрик надзвичайно здивувало припущення про можливість використання дитини як інструменту задля досягнення якихось цілей. Вона порадила скептикам “сприймати світ не через вигоду, а через серце”:

“Я вас здивую: люди народжують дітей, бо люблять одне одного! І відчувають, що готові народжувати ще, бо можуть дітей оточити любов’ю, турботою і виховати їх у міцній щасливій родині”.

Світлана Тарабарова

Співачці подібні моменти давно знайомі. Її ще під час третьої вагітності захейтили за світлину з двома старшими дітьми й подругою Соломією Вітвіцькою. Тоді вагітна знаменитість підписала фото:

“В очікуванні дива”.

Світлану Тарабарову захейтили за третю дитину

Й отримала на горіхи. На думку деяких підписників, радіти життю та показувати язики дуже непристойно. А коли вже після народження донечки 33-річна зірка поділилася родинними проблемами в інтерв’ю про потребу операції та рішення родини продати будинок через відсутність заробітків під час війни, злобні коментатори перемикнулися на Тарабарову.

Світлану стали звинувачувати у народженні третьої дитини, писати, що багатьом ще гірше і скептично пропонувати оголосити збір. Теж мама трьох дітей Катя Осадча намагалася заступитися за колежанок, та й сама наразилася на критику. Мовляв, коли відправить сина на фронт, тоді зрозуміє тих, хто пише подібні коменти.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.