Валерій Меладзе розкрив причину розлучення свого брата з його дружиною Брежнєвою: “Розбіжностей вистачає”

Відомий музикант і молодший брат Костянтина Меладзе Валерій розкрив причину його розлучення з Вірою Брежнєвою. Виявляється, тут ні до чого політика

Валерій Меладзе, відомий артист грузинського походження, нещодавно розсекретив реальну причину розлучення свого брата з його дружиною. Знаменитість зазначив, що тут ні до чого політика та нібито різні погляди колишніх закоханих на те, що коїть російська армія в рідній країні Віри Брежнєвої. Молодший брат композитора розсекретив, що насправді відбулось у родині.

Меладзе та Брежнєва розлучились – причина

Раніше користувачі мережі активно обговорювали ймовірну причину розлучення зіркового подружжя. Хоча Віра Брежнєва, коментуючи своє особисте життя, попросила не намагатись дізнатись у неї реальну причину розлучення з Меладзе, шанувальники не втрачали надії розібратись. Тоді у мережі народилось чимало теорій, а однією з них стало те, що закохані розбіглись через різні політичні погляди й думки про повномасштабну війну в Україні.

Валерій Меладзе розсекретив, чому насправді його брат Костянтин розлучився з Брежнєвою
Валерій Меладзе розсекретив, чому насправді його брат Костянтин розлучився з Брежнєвою

Втім, у коментарі для російських журналістів Валерій Меладзе заявив, що чутки про те, що шлюб його брата зруйнувала політика, є повною нісенітницею. Знаменитість зазначив, що Костянтин Меладзе завжди був аполітичною людиною – таким він залишився і після 24 лютого минулого року. Молодший брат композитора здивувався, як можна було вигадати таке. Крім того, артист натякнув на реальну причину розлучення.

За словами Валерія Меладзе, у колишніх чоловіка й дружини вистачало розбіжностей і без політичних питань. Знаменитість пояснив журналістам, що насправді причиною розлучення могли стати сварки, яким вже багато років.

Валерій Меладзе розкрив подробиці особистого життя свого брата та його колишньої дружини
Валерій Меладзе розкрив подробиці особистого життя свого брата та його колишньої дружини

Варто нагадати, що про розрив відомої української співачки з її чоловіком почали говорити ще минулого року. Тоді шанувальникам здалось дивним, що на своїх Інстаграм-сторінках зірки більше не публікують спільні фото. Втім, лише восени цьогоріч Віра Брежнєва підтвердила, що більше не є дружиною Костянтина Меладзе.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.