Схоже, Сергій Жадан після розлучення відчув присмак свободи: проміняв Христину Соловій на інших жінок

Сергій Жадан із другою дружиною прожив 15 років, тому розлучення пари стало для всіх справжнім шоком. Ходили чутки про роман письменника та музиканта з Христиною Соловій. Та й є й інші претендентки.

Сергій Жадан і Христина Соловій постійно перебувають разом, влаштовуючи творчі колаборації. Звісно, через це прихильники двох зірок переконані – між артистами існує таємний зв’язок.

Останній спільний кліп сколихнув нову хвилю розмов. Сергій та Христина разом заспівали композицію “Серце”. Частина знімань відеоряду відбулася у львівській церкві. Та дехто угледів в окремих кадрах певну провокацію і натяк на ЛГБТ спільноту. Христина завчасно відхрестилася від відео:

“Рано чи пізно я повернуся до Львова, на святу Галичину, і не хочу бути спалена на публічному вогнищі”.

Зірка пояснила, що ідею розробляв Жадан, а вона йому повністю підкорилася. Сергій зазначив:

“Ми б хотіли, щоби всі, хто дивиться це відео про це пам’ятали, що церква – це метафора і жодного святотатства у роботі не закладено”.

Якщо зазирнути в Інстаграм-акаунт Сергія Жадана, окрім кліпу з колишньою підопічною Вакарчука, можна побачити чимало світлин з іншими дамочками. Виходить, не Христиною єдиною…

З’ясувалося, що “Жадан і собаки” створює дуети й з іншими артистками. Так, Сергій проанонсував нову пісню Марти Липчей, а ще відкрив секрет, що вони з дівчиною записали дует, який презентують у листопаді.

Сергій Жадан гастролює з Іреною Карпою

Також Сергій проводить спільні концерти з Іреною Карпою. Вони разом виступали в Харкові, Одесі, Львові.

До речі, під час перебування в Одесі, Жадан робив селфі ще з однією дівчиною біля художнього музею, сповіщаючи, що прийшли відвідати батька Ройтбурда – директора й відомого художника.