Мурат Налчаджиоглу переніс операцію після новин про друге розлучення: що з екс-чоловіком Ані Лорак

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу у своєму Інстаграм-блозі повідомив про те, що він переніс операцію і наразі проходить реабілітацію.

Колишній чоловік Ані Лорак бізнесмен Мурат Налчаджиоглу у своєму Інстаграм-блозі повідомив про те, що переніс невелику операцію і тиждень реабілітації. Чоловік зазначив, що почуває себе добре і подякував тим, хто підтримав його в цей період. При цьому чоловік не назвав свій діагноз.

Я в порядку. Сильніший, аніж коли-небудь, ніколи не здаюся

, – додав Мурат.

Варто відзначити, що на лікування Мурат Налчаджиоглу поїхав до Туреччини, хоча вже багато років живе в Україні. При цьому у такий складний період поруч з ним не було його молодої дружини Лілії Реус, з якою він зіграв весілля 4 місяці тому. Подейкують, що вони розлучаються.

Чутки про розлучення Мурата і Лілії з’явилися неспроста. Дружина Мурата видалила всі спільні фото з чоловіком зі свого Інстаграм-блогу, навіть знімки з весілля. Також дівчина прибрала з соцмереж статус дружини Мурата Налчаджиоглу. Та і факт того, що Лілія не поїхала з чоловіком у Туреччину, де він проходив лікування, вказує на те, що у їхніх стосунках точно є проблеми.

Ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розійшовся з молодою дружиною через 4 місяці після весілля
Ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розійшовся з молодою дружиною через 4 місяці після весілля

Наразі ні Лілія, ні Мурат не коментували чутки про розлучення.

Нагадаємо, Лілія Реус стала другою дружиною Мурата Налчаджиоглу після його розлучення зі співачкою-зрадницею Ані Лорак. Дівчина молодша за бізнесмена на 19 років, вона українка і працює візажисткою. Лілія з’явилася у житті Мурата майже відразу після його розлучення з Лорак. Вже через рік стосунків чоловік зробив дівчині пропозицію руки та серця. Через початок повномасштабної війни в Україні Лілії і Мурату довелося відкласти весілля та влітку 2023 року вони все ж його зіграли. Весілля проходило в елітному заміському ресторанному комплексі Києва. Свято було вишукане, але без особливого пафосу.

Та, схоже, розкішне весілля не стало запорукою довгого і щасливого шлюбу.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.