Максим Галкін услід за донькою Лізою заспівав українських пісень: шанувальники зустріли оплесками

Максим Галкін, на відміну від багатьох колег-росіян, не підтримав кремль в агресії проти України. Тепер вільно їздить світом, дає концерти й співає українських пісень.

Максим Галкін не має можливості радувати своїми виступами росіян. Артист через критику збройної агресії змушений був покинути межі рідної країни. Та й за кордоном гуморист збирає цілі концертні зали.

Причому не втомлюється говорити слова на підтримку України. Ще й пісні українською час від часу виконує. Так, під час виступу на варшавській сцені артист виконав відому веселу пісеньку “Піду втоплюся у річці глибокій”.

Публіка сприйняла хіт Андрія Миколайчука на ура. Максима наділили чималою купою оплесків. Глядачі навіть схопилися зі своїх місць, підспівуючи. Згодом на знак подяки залишили численні коментарі в соцмережі:

“Справжній друг України”.

“На концерті в Кесарії теж лунали українські пісні”.

“Спасибі вам велике за все, що ви робите для України”.

Сам Галкін в Інстаграмі українське відео не викладав. Лише уривок концерту з Варшави, сповістивши, що надалі його шлях лежить до Кишинева, а потім – до Лондона, де шанувальники вже зачекалися на виступи.

Допоки Максим курсує Європою, подейкують, що його дружина Алла Пугачова зібрала дітей і виїхала на Кіпр. Там у родини начебто теж є нерухомість і навіть громадянство цієї країни.

Взагалі-то вони могли б перечекати ізраїльську війну і в Прибалтиці, де у доньки Алли Борисівни є великий будинок, який на неї ще за життя переписав Борис Мойсеєв. Сама Пугачова з таким поспіхом поспішала покинути москву, що навіть пропустила похорон колишнього танцівника її гурту.

Ходили чутки, що вона навіть колекцію перук тоді не встигла впакувати. А тепер усе повторилося знову – загроза життю, швидкі збори й від’їзд. Онуки Алли Пугачової мешкають в Америці, тому, як варіант, родина могла б переміститися й за океан.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.