Була з ним півжиття, а про неї забули: як виглядає колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко

Олена Войченко – перша дружина українського телеведучого Володимира Остапчука. Вони розлучилися у 2020 році, з того часу шоумен встиг ще двічі одружитися.

У свої 39 років Володимир Остапчук встиг вже тричі одружитися. Перший і наразі найдовший шлюб у нього був з жінкою на ім’я Олена Войченко. Вони прожили у шлюбі 10 років і мають двох спільних дітей: сина Евана і доньку Емілію.

Розлучення Володимира і Олени було скандальним і гучним. Причиною розбрату у сім’ї стало те, що шоумен завів собі коханку, яка в результаті і стала його другою дружиною.

Олена Войченко через образу на зраду чоловіка забороняла йому бачитися з дітьми. В свою чергу Остапчук відмовлявся платити аліменти. У період розлучення подружжя вони поливали один одного брудом і виносили всі свої розбірки на публіку.

Перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко
Як виглядає колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко

Вже після розлучення Олена Войченко в інтерв’ю розповіла, що їй вдалося “вибити” з колишнього чоловіка аліменти. Остапчук погодився оплачувати приватні школу та садок для дітей і виділяв на це 30 тисяч гривень. Сама ж Олена зізнавалася, що заробляє на так добре, як чоловік. Жінка за освітою педагог-філолог і її зарплатня щомісяця складала близько 25-30 тисяч гривень.

З початку повномасштабної війни в Україні Олена Войченко разом з дітьми поїхала в Канаду. Остапчук скаржився у Мережі, що ексдружина не повідомляла йому, де знаходиться вона та діти, коли почалося повномасштабне вторгнення.

Та зараз, за словами шоумена, між ним та його ексдружиною нарешті налагодилися нормальні стосунки. Остапчук навіть публічно вибачився перед Войченко.

Цікаво, що Остапчук вирішив вибачитися перед ексдружиною лише після того, як розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Це саме та жінка, з якою шоумен зраджував Войченко і до якої пішов після розлучення.

Зараз Остапчук одружений втретє. На цей раз його дружиною стала молодша на 16 років журналістка Катя Полтавська. Подейкують, що заради цієї молодої дівчини Остапчук покинув свою другу дружину Горняк.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.