Олену Мозгову обурило виконання батькової пісні молодим виконавцем: “Не по Хуану сомбреро”

Олена Мозгова була дуже близька зі своїм батьком, талановитим композитором. Тож тепер дуже боляче переживає моменти, коли хтось береться за виконання композицій Миколи Мозгового.

Подібну необачність вчинив співак SHUMEI. Він виконав загальновідомий хіт “Минає день, минає ніч”. Микола Мозговий написав цю музику на слова Юрія Рибчинського і сам часто виконував композицію, яка пробирає до глибини душі.

Олена Мозгова з татом Миколою Мозговим

Олег Шумей використав пісню, переспівавши, вірніше, прокричавши, але дозволу на виконання в продюсерки не взяв. Щойно Олена Мозгова почула знайому композицію, була вражена двічі: по-перше, молодий артист нахабно порушив авторські права. А, по-друге, виконав усе настільки кепсько, що просто спотворив пісенний шедевр.

Співак SHUMEI

На своїй сторінці у Фейсбуці Олена звернулася до Шумея, заявивши, що не надавала прав на використання батькової пісні, тож не має права виконувати її публічно. А ще Мозгова дуже негативно висловилася про вокальні дані співака, відзначивши:

“Ніколи не розуміла, навіщо співати те, що недосяжно для твоїх вокальних можливостей. Як то кажуть, “не по Хуану сомбреро”.

Попри зауваження зірки, SHUMEI поки воліє відмовчатися. Жодної реакції з боку співака не поступало. Натомість відвідувачі сторінки Мозгової накидали доволі неприємних для артиста коментів:

“Так спаплюжив шедевр!”

“Дешева пародія на таку величну пісню!”

“Для чого робити пародію? Краще послухати оригінал”.

“Це не пісня для горлопанів, це молитва”.

Наступного дня продюсерка вирішила нагадати молодому артисту про те, як потрібно співати насправді. Олена виклала на своїй сторінці цю ж пісню у виконанні законного автора, свого батька.

А ще трішки пізніше Мозгова сповістила, що Шумей перепросив за свій необачний вчинок і сплатив 50 тис. грн за використання пісні на концерті. Олена вирішила придбати на ці гроші прилад нічного бачення для українських захисників.

До речі, цю композицію у 1985 році виконувала Софія Ротару.

Популярне

Схожі статті

Пишна і ніжна сирна запіканка як у дитячому садку: дуже вдалий рецепт без борошна, манки і соди

Сирна запіканка за цим рецептом виходить пухкою, ніжною і нереально смачною як у дитячому садку. Приготувати таку запіканку дуже просто, рецепт не потребує зайвих зусиль.

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.