Віра Брежнєва вперше висловилася про розлучення з Меладзе: “Зруйнувалося все моє минуле життя”

Українська співачка Віра Брежнєва нещодавно випустила свій перший україномовний альбом "Дякую", в якому зібрала всі свої переживання пов'язані з війною в Україні та з особистою любовною драмою.

Про те, що Віра Брежнєва розлучилася зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе почали говорити після початку повномасштабної війни в Україні. Як відомо, співачка на той час вже багато років жила зі своїм чоловіком в росії. Віра ще в лютому 2022 року покинула країну-агресорку, виступила проти війни і почала активно волонтерити, допомагаючи українцям. А ось її чоловік Костянтин Меладзе просто зник з інфопростору. Віра і Костянтин не з’являлися з того часу разом на людях і не публікували спільні фото. Саме тому в Мережі і почали говорити про їхнє розлучення і ці чутки виявилися правдою.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе кохали одне одного протягом 20 років
Віра Брежнєва вперше висловилася про розлучення з Меладзе

Лише нещодавно Віра Брежнєва зізналася, що 2022 рік був для неї дуже складним, адже їй довелося пережити не лише початок війни, а й розлучення. Про це співачка розповіла, коли презентувала свій перший україномовний альбом “Дякую”. Співачка запевнила, що вклала у ці пісні свою душу і весь біль та переживання, які вона пережила останнім часом.

В інтерв’ю VIVA співачка зізналася, що зараз проходить складний період і будує нове життя.

Зруйнувалося все моє минуле життя, навіть я сама. Дуже страшно відпускати своє минуле. Зараз це відчувається, наче зовсім інше життя і час почати все спочатку.

, – розповіла Брежнєва.

Варто відзначити, що Костянтин Меладзе був не лише чоловіком Віри, а й її продюсером і автором всіх її пісень. Зараз співачка сама продовжує свій творчий шлях. Віра змінила свій творчий псевдонім і вона більше не Брежнєва, а просто VERA. Артистка наразі записує пісні лише українською мовою. Нова творчість співачки відгукується у серцях українців. Її нові пісні та кліпи збирають багато вподобайок та гарних коментарів у Мережі.

Віра Брежнєва прокоментувала свою зовнішність
Віра Брежнєва вперше висловилася про розлучення з Меладзе

Причину розлучення з Меладзе Віра не називає. В Мережі подейкують, що причиною розбрату став або конфлікт на політичну тему, або ж ревнощі Віри, адже Костянтину постійно приписували романи з молодими співачками, яких він продюсує.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.