Ілона Гвоздьова зробила пластичну операцію і показала результат: зона декольте тепер вражає (Фото)

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова ще місяць назад зізналася прихильникам, що збирається робити пластичну операцію. Хореографиня зважилася на цей крок і поділилася результатом пластики.

Ілона Гвоздьова – відома українська танцівниця, хореографиня і мама двох дітей. Близько місяця назад жінка у своєму Інстаграм-блозі зробила допис, де зізналася, що готується до пластичної операції. Ілона вирішила збільшити бюст, адже він її не влаштовує.

Гвоздьова все життя займається спортом і має підтягнуту фігуру та плаский живіт. На талію танцівниці навіть не вплинули вагітність та пологи. Та, незважаючи на те, що жінка чує масу компліментів у свій бік, собі вона не подобається. У своєму дописі Ілона зізналася, що хоче знову відчувати себе звабливою жінкою, тому планує збільшити бюст.

Ілона Гвоздьова поділилась своїм свіжим фото та зізналась, що робитиме пластичну операцію

З моменту цього зізнання пройшло трішки місяця і, як виявилось, операція вже відбулася. Оперативне втручання було заплановане на 25 жовтня у відомій приватній клініці Адоніс. У своїх Інстаграм-сторіс Ілона показала себе до та вже після пластики.

Ілона Гвоздьова зробила пластичну операцію і показала результат

Мене щойно перевели до палати. Я вже відходжу від наркозу. Все добре! Дякую всім, хто хвилювався. Всім членам родини я вже зателефонувала. Жива, здорова, лягаю спати

, – сказала у відео Гвоздьова.

Зараз танцюристка знаходиться у компресійному корсеті, тож поки важко зрозуміти, наскільки розмірів вона збільшила свій бюст.

Раніше Ілона Гвоздьова зізнавалася, що їй важко далося це рішення. Зірка пройшла багато консультацій і довго не могла наважитися на пластику. Крім того, чоловік Ілони був проти, аби його дружина лягала під ніж хірурга. Та танцівниця все ж вирішила робити те, чого хочеться саме їй.

До слова, подібні операції вже давно стали чимось звичним для публічних людей. Найчастіше, мамопластику жінки роблять після вигодовування дітей, та є й ті, які просто збільшили розмір бюсту. Так, мамопластику вже зробили співачка Анна Трінчер, рестораторка Даша Кацуріна, блогерка Даша Квіткова та багато інших.