“З’явився бойфренд”: зірка МастерШефу Ектор Хіменес-Браво повідомив про важливі події в особистому житті

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво повідомив про важливі зміни на романтичному фронті. Шанувальники знаменитості підтримали свого кумира

Ектор Хіменес-Браво, відомий український кулінар і головний суддя проєкту “МастерШеф” нещодавно повідомив шанувальникам подробиці особистого життя. Щоправда, знаменитість розповів не про те, що відбувається на його особистому фронті. Хіменес-Браво заговорив про свою собаку Лупіту. Як виявилось, домашня улюблениця кулінара влаштовує сімейне життя.

Ектор Хіменес-Браво про особисте життя песика

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ектор Хіменес-Браво опублікував світлину своєї собачки, на ім’я Лупіта. Біля домашньої улюблениці знаменитого українського кулінара колумбійського походження можна було помітити ще одного песика. Знаменитість  не став тримати інтригу та одразу пояснив – це кавалер Лупіти.

Ектор Хіменес-Браво повідомив, що його собака знайшла собі кавалера

Схоже, знаменитість запланував поповнення у своїй родині. Так, Ектор Хіменес-Браво знайшов для Лупіти нареченого, з яким вирішив влаштувати їй побачення. Кулінар не розповів, кому належить песик, з яким зустрілась його собака. Втім, з опублікованої фотографії можна побачити, що обидві тварини однієї і тої самої породи.

Що стосується особистого життя відомого українського кулінара, то ці деталі він старанно приховує. Ектор Хіменес-Браво неохоче розповідає про те, що відбувається на його романтичному фронті. У липні минулого року кухар наважився показати обличчя своєї коханої дівчини. Ектор зазначив, що сумує за сімейними вечорами, які вони проводили разом.

Що відомо про особисте життя Ектора Хіменеса-Браво, який старанно приховує деталі

З такого зізнання можна зробити припущення, що дівчина через повномасштабну війну виїхала за кордон, поки сам Ектор Хіменес-Браво залишається в Україні. Про те, хто є обраницею кулінара та чим займається його дівчина, нічого невідомо. Втім, зіркова пара щаслива разом, попри кілометри, які їх розлучають.