Світлана Лобода заінтригувала фанів світлиною з обручкою та чоловічою рукою в авто: “Зайнятий вівторок”

Світлана Лобода неабияк приголомшила шанувальників, виклавши у своєму Інстаграм-акаунті світлину руки з обручкою і невеликим букетиком троянд, схожим на весільний.

Шанувальники Світлани Лободи чудово обізнані з біографією співачки. Вона жодного разу не була заміжня, хоч і має двох донечок. Тому провокативна світлина з руками, каблучкою та квітами неабияк сколихнула мережу.

На селфі, яке виклала 41-річна LOBODA на оглядини, дуже важко розібратися, що й до чого. Видно, що дійство відбувається в автівці. На фото – чоловічі й жіночі ноги та руки. Лівиця жінки лежить поверх правиці чоловіка.

На безіменному пальчику просто на чорну рукавичку вдягнуто коштовну каблучку з численними камінцями. Круглий букетик білих квітів, які зазвичай носять наречені. Повна ідилія. Ще й підпис заінтригував: “Вusy tuesday” (зайнятий вівторок).

Звісно, перше, що спало на думку, зірка врешті знайшла своє жіноче щастя, адже після сорока життя лише починається, а Світлані щойно минув 41 рік. От і посипалися від підписників вітання зусібіч, попри те, що облич на світлині просто не видно:

  • “Світлано, будьте щасливі!”
  • “Вітаємо! Щастя!”
  • “Як це гарно!”

Та деякий ступінь скептицизму все ж залишився:

“Кліп черговий?”

“Знову інтриги. Скажи чесно: Тіль чи не Тіль?”

Деяких ввели в оману певні моменти світлини. Чорну рукавичку сприйняли як руку темношкірої людини. Ще одне непорозуміння викликала лівиця з обручкою. Виходить, що Лобода вийшла заміж за іноземця. Невже українця не знайшлося, загадалися над питанням фани зірки.

Доньки Світлани Лободи

За кілька днів до цього Лобода виклала в мережу фото з доньками, надавши можливість шанувальникам побачити, як підросли дівчатка – 12-річна Єва та 5-річна Тільда, а також порівняти, чи є схожість з зірковою мамою.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.