Руслана Лижичко зізналася, якою мовою вона говорить у звичайному житті: її однозначно можна зрозуміти

Відома українська співачка Руслана Лижичко зізналась, яку мову використовує у реальному житті – поза межами сцени та фотокамер. Зірка чесно відповіла на запитання

Традиційно восени в Україні святкують День української писемності та мови. Наприкінці липня цього року президент Володимир Зеленський затвердив зміну дату відзначення державного свята з 9 листопада на 27 жовтня. З нагоди свята чимало відомих українських зірок сьогодні говорили про мову та своє ставлення до неї.

Лижичко зізналась, якою мовою говорить

Так, наприклад, на сторінці популярної української співачки Руслани Лижичко з’явився новий допис, в якому вона пояснила, якою мовою говорить у реальному житті. За словами знаменитості, вона надає перевагу виключно солов’їній. У новому дописі в Інстаграмі зірка поділилась своєю думкою – так б’ється серце людини, якою мовою вона обирає говорити.

Відома українська співачка Руслана Лижичко зізналась, якою мовою говорить у реальному житті
Відома українська співачка Руслана Лижичко зізналась, якою мовою говорить у реальному житті

Знаменитість у своїй новій публікації буквально зізналась у коханні до рідної мови. Знаменитість визнала, що нею вона говорить навіть поза сценою та коли ніхто з шанувальників не може її почути. Руслана Лижичко зазначила, що українська мова її надихає.

“Моя мова – українська, – зазначила Руслана Лижичко та додала: – Мова світла. Мова любові. Мова кохання. Мова, що здіймає до зірок. Мова, що співає та вчить любити свою землю”.

Руслана Лижичко зізналась, якою мовою говорить у реальному житті та висловилась про рідну
Руслана Лижичко зізналась, якою мовою говорить у реальному житті та висловилась про рідну

Відома українська співачка Руслана Лижичко також зазначила, що українська мова не просто надихає її, а дає українцям усе, щоб бути людиною і творцем свого життя та всього, що їх оточує. Врешті-решт, знаменита артистка закликала всіх, хто її читає та чує, говорити рідною мовою. Зірка привітала підписників зі святом, яке тепер щорічно відзначатиметься наприкінці жовтня.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.