Руслану Писанку перепоховали через рік після смерті: чоловік артистки перевіз її на рідну землю

Відома українська актриса померла у липні 2022 року за кордоном. Чоловік Руслани Писанки перепоховав свою кохану на Батьківщині. Тепер зірка спочиває на рідній землі

Нещодавно стало відомо, що вдівець Ігор Ісаков, чоловік покійної Руслани Писанки, перепоховав прах зірки та її мами. Тепер легендарна артистка спочиває біля своєї рідної людини на одному з київських цвинтарів. Про це розповів ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв. Знаменитість повідомив, що дізнався про перепоховання від самого Ісакова.

Руслану Писанку перепоховали

Після смерті відомої української актриси її прах зберігали у крипті Спасо-Преображенського собору, що в Києві. Втім, тепер вдівець Ігор Ісаков прийняв рішення перепоховати свою кохану дружину, аби вона спочивала поруч зі своїми рідними. Єгор Гордєєв відзначив, що чоловік покійної Писанки, розповідаючи їй новини про перепоховання, був спокійним і полегшеним, адже його кохана тепер спочиває у рідній землі біля мами з батьком, брата та родичів.

Чоловік відомої актриси Руслани Писанки повідомив, що перепоховав свою покійну дружину
Чоловік відомої актриси Руслани Писанки повідомив, що перепоховав свою покійну дружину

“Ми перепоховали Русю. Вона у крипті, як на сцені”, – передав розмову з чоловіком Руслани Писанки відомий український ведучий Єгор Гордєєв. Знаменитість повідомив, що Ігор Ісаков почувався набагато краще, адже нарешті зробив те, чим давно займався. Вдівець також зазначив, що настав час рухатись далі, зберігаючи пам’ять про актрису у серці.

Нагадаємо, що відомої української актриси Руслани Писанки не стало 19 липня минулого року. Як виявилось пізніше, знаменитість боролась із важким захворюванням – онкологією. Артистки не стало у Німеччині, адже саме там після початку повномасштабної війни зірка лікувалась від недуги. На жаль, лікарям не вдалось врятувати відому актрису.

Руслана Писанка померла минулого року за кордоном, а цьогоріч чоловік зірки перепоховав її
Руслана Писанка померла минулого року за кордоном, а цьогоріч чоловік зірки перепоховав її

Ігор Ісаков організував церемонію прощання зі своєю покійною дружиною наприкінці серпня торік. 21 числа останнього літнього місяця Україна попрощалась із відомою актрисою Русланою Писанкою, яка для багатьох стала кумиром і справжньою натхненницею. Прощання відбувалось у Спасо-Преображенському соборі.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.