Сергія Сивоху поховають на 17-ий день по смерті: чому така затримка і де відбудеться прощання з шоуменом

Шоумен і політик Сергій Сівохо помер у Німеччині 17 жовтня. У зв'язку з цим похорони затягнулися в часі. Прощання з відомим українцем має відбутися в п'ятницю, 3 листопада.

Усі охочі провести кавеенника в останню путь можуть завітати у п’ятницю об 11 годині до колишнього “Жовтневого палацу”, а нині Міжнародного центру культури та мистецтв. Тут буде проведено цивільну панахиду.

Сергій Сивохо пішов із життя на 54-му році. Це був дуже веселий чоловік, який замолоду грав у КВК, згодом представляв “Лігу Сміху”. Зайва вага у 195 кг довгий час не заважала йому вести активний спосіб життя.

Коли відбудеться прощання з Сергієм Сивохою

Сергій страждав на хронічну хворобу легенів з дитинства. Приймання гормональних препаратів і призвели до набору зайвої ваги. З віком задишка та кашель не давали дихати. Лікарі наказали пацієнту схуднути, що він і зробив.

Друзі й колеги раділи оновленому вигляду Сергія, якому вдалося скинути 30 кг. Та підступна хвороба від цього не зупинилася. 17 жовтня 2023 року серце Сивохи перестало битися. Трапилося це під час лікування в Німеччині.

Сергій Сивохо за життя волонтерив

Коли до влади в країні прийшов Володимир Зеленський, Сергій вирішив спробувати свої сили в політиці. Стати мажоритарником по округу в Дружківці й пройти до Верховної Ради не вдалося. А от крісло позаштатного радника РНБО Сивохо деякий час обіймав.

Відтоді донеччанин опікувався “Національною платформою відновлення та єдності”. Ще в серпні на сторінці у Фейсбуці Сергій викладав звіти про зроблене. Хвалився, що на Донеччину та Херсонщину привозять хліб тривалого зберігання аж із самої Німеччини. Спробували німецьких смаколиків також внутрішньо переміщені особи у Кременчуці та Кропивницькому. Відправлялися машини й до Ірпеня.

Сергій Сивохо з дружиною та сином

Про тяжкий перебіг хвороби Сергія Сивохи ніхто нічого не знав, тому звістка про смерть артиста стала для широкого загалу справжнім шоком. Спочатку з’явилися новини, що його життя обірвалося у Донецьку, потім казали, що в Києві. Врешті дізналися, що Сивохо помер у Німеччині.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.