Кошовий зізнався, чому був проти вибору професії своєї старшої доньки: дружина Ксенія також не у захваті

Відомий український актор і гуморист Євген Кошовий висловився про професію, яку обрала його старша донька. Знаменитість зізнався, що саме не сподобалось йому з дружиною

Євген Кошовий, відомий український гуморист та актор, у нещодавньому інтерв’ю для програми “ЖВЛ” розповів про те, на кого планує навчатись його старша донька. За словами знаменитості, Варвара обрала для себе творчу професію. Євген Кошовий розповів у коментарі для журналістів, що одразу попередив свою доньку про те, що така сфера є доволі важкою.

Попри застереження зіркового батька Варвара визначилась із вибором свого призвання остаточно. Ба більше, поділився в інтерв’ю Євген Кошовий, дівчина навіть вирішила, в який університет вступатиме. Зірковий батько зізнався, що його старша донька вирішила навчатись в одному з польських закладів вищої освіти, тому наразі вже почала вивчати польську мову.

Євген Кошовий розповів, на кого вирішила навчатись його старша донька Варвара
Євген Кошовий розповів, на кого вирішила навчатись його старша донька Варвара

Кошовий не приховує, що таке рішення неабияк стурбувало його з дружиною. Річ у тім, розповів знаменитість, що їм із дружиною важко відпускати свою доньку в іншу країну. Втім, додав Євген Кошовий, у них все ще залишається достатньо часу, аби Варвара остаточно визначилась, а її батьки встигли усвідомити та прийняли рішення доньки. Артист також пояснив, хоча вони з дружиною бояться відпускати доньку навчатись за кордон, забороняти переїжджати вони намірів не мають.

Зараз старша дитина Євгена Кошового навчається у 10 класі однієї з київських шкіл. 15-річна Варвара відповідально ставиться до свого майбутнього, тому вже у такому віці визначилась, яку освіту хоче здобувати.

Євген Кошовий зізнався, чому відмовляв свою старшу доньку Варвару від обраної професії
Євген Кошовий зізнався, чому відмовляв свою старшу доньку Варвару від обраної професії

Нагадаємо, що у відомого українського гумориста Євгена Кошового та його дружини Ксенії двоє доньок. Зіркова пара виховує старшу 15-річну Варвару та молодшу 9-річну Серафиму.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.