Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому після її смерті живуть Тоня і Арсен Мірзоян: вмісткий (ФОТО)

У великому будинку Ніни Митрофанівни Матвієнко до її смерті проживала не лише вона, а й її донька Тоня з сім'єю. Як виглядає маєток легендарної співачки – далі у матеріалі.

За життя Ніна Матвієнко була із тих артистів, хто не виносив своє особисте життя на показ. Та все ж деякі подробиці іх життя Ніни Митрофанівни відомо. Зокрема публіка знає про той факт, що доросла донька співачки Тоня Матвієнко практично все своє життя жила з мамою. Навіть після того, як вона вийшла заміж за Арсена Мірзояна та народила другу донечку, вони всією великою сім’єю продовжували жити в одному будинку.

Тоня Матвієнко, Руслана Лижичко та інші знаменитості, які досі живуть з батьками
Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому після її смерті живуть Тоня і Арсен Мірзоян

Варто відзначити, що в маєтку Ніни Матвієнко вистачало місця всім, адже дім дійсно великий. Так, триповерховий будинок співачки знаходиться у серці столиці – на Печерських пагорбах. Сам будинок дуже старий, йому більше 50 років і колись в цьому будинку був справжній музей з картинами.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому після її смерті живуть Тоня і Арсен Мірзоян
Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому після її смерті живуть Тоня і Арсен Мірзоян

Колекцію, яка потім стала музеєм, почав збирати художник Іван Гончар, а продовжив його син – Петро Гончар, який є чоловіком Ніни Матвієнко. Зрештою музею віддали окреме місце біля Лаври, а цьому будинку почали жити сімейство Матвієнко.

Сам будинок виконаний із натуральних матеріалів. В дизайні будинку використано багато натурального дерева і каменю.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому після її смерті живуть Тоня і Арсен Мірзоян
Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому після її смерті живуть Тоня і Арсен Мірзоян

Після смерті Ніни Матвієнко у неї залишилось багато спадкоємців. Так, першим спадкоємцем є чоловік Ніни Митрофанівни Петро Гончар. Як відомо, останні роки чоловік не жив разом з сім’єю та офіційно Ніна та Петро не розлучилися. Крім того, спадкоємцями залишаються троє дітей співачки: донька Тоня та сини Іван та Андрій.

Родина Ніни Матвієнко
Родина Ніни Матвієнко

Наразі сім’я Матвієнко не коментує поділ майна.

Нагадаємо, 8 жовтня несподівано для публіки з життя пішла легендарна співачка Ніна Матвієнко. Пізніше стало відомо, що останні місяці свого життя жінка сильно хворіла та перенесла 2 операції. Артистка не говорила на публіку про свою хворобу, тож її смерть стала несподіваною для всіх її прихильників.

Прощання зі співачкою відбулося 11 жовтня. На похорон Матвієнко зійшлися тисячі звичайних українців. Попрощатися зі співачкою прийшли і її колеги по сцені, зокрема співак Дмитро Монатік, танцівник Дмитро Дікусар та інші медійні персони.

Популярне

Схожі статті

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.