Прощання з Сергієм Сивохо: хто прийшов поставити свічку за його упокій – Кварталівці, Лігосмішники і Дантес

Сьогодні, 3 листопада, у Києві попрощалися з шоуменом, коміком, актором і телеведучим Сергієм Сивохо, який пішов з життя 17 жовтня. На церемонію прощання прийшло багато відомих людей.

17 жовтня стало відомо, що пішов у вічність відомий український актор і телеведучий Сергій Сивохо. Не стало чоловіка у Німеччині, де він проходив курс лікування. Там рідні Сивохо кремували померлого, а урну з прахом перевезли в Україну.

Сього, 3 листопада, у Жовтневому палаці відбулася церемонія прощання з Сергієм Сивохо. Залу було прикрашено вінками з білими квітами, позаду стояв великий екран, де транслювалися фотографії Сивохо з його рідними та колегами.

Прощання з Сергієм Сивохо. Фото: oboz.ua
Прощання з Сергієм Сивохо. Фото: oboz.ua

Попрощатися з артистом прийшло багато його прихильників, друзів, а також колег по сцені. Так, серед присутніх були помічені український актор Станіслав Боклан, співак Володимир Дантес, кварталівці Євген Кошовий та Юрій “Юзік” Корявченков та інші.

Прощання з Сергієм Сивохо. Фото: oboz.ua
Прощання з Сергієм Сивохо. Фото: oboz.ua
Прощання з Сергієм Сивохо. Фото: oboz.ua
Прощання з Сергієм Сивохо. Фото: oboz.ua

Чому помер Сергій Сивохо

Сергій Сивохо пішов з життя у 54 роки. Останні роки він сильно хворів. Так, у 2017 році актору поставили діагноз виразка шлунку. Тоді Сивохо почав притримуватися суворої дієти і схуд на 50 кілограмів. Та через малорухливий спосіб життя у Сергія почалися проблеми з легенями. До слова, у Сивохо були проблеми з легенями ще з дитинства. Так, він страждав астмою і все життя його супроводжував кашель. Та в останні місяці його життя у чоловіка почала набиралася рідина у легенях. Саме через це Сивохо проходив лікування у Німеччині.

Відомий телеведучий і шоумен Сергій Сивохо помер у віці 54 років
Відомий телеведучий і шоумен Сергій Сивохо помер у віці 54 років

Варто відзначити, що ні сам Сивохо, ні його рідні не ділилися подробицями стану здоров’я з публікою. Навіть прихильники актора не знали, що він проходив лікування. То ж смерть Сергія стала несподіванкою для багатьох.

Друг шоумена хореограф Андріс Капіньш в інтерв’ю пригадав, що в останні дні свого життя Сергій сильно схуд і пересуватися міг на милицях. Та Андрій тоді і подумати не міг, що його друга скоро не стане.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.