Екс-чоловік Ані Лорак забрав до себе дочку від мами й публічно пообіцяв про неї піклуватися: “У моєму стилі”

Вірогідно, складно бути публічною людиною, коли у кожен куточок твого життя прагне зазирнути велика кількість навіть невідомих тобі людей. Можливо колишній Ані Лорак зовсім не хотів такої слави?

Коли людина повідомляє про свої успіхи, щасливі події у житті, то дуже приємно читати та чути, як світ радіє разом з ним. А от коли трапляються події неприємні та болючі, а про це хтось хоче попліткувати, то це вже зовсім інші емоції.

Після бурхливого роману, пишного весілля та широкого обговорення медового місяця у житті колишнього чоловіка відомої української співачки-зрадниці Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу сталися неприємні зміни. Судячи з усього, турецький бізнесмен знову розлучився тепер вже з новою дружиною візажисткою Лілією.

Після того, як широкому загалу стало про це відомо, а ще й дізналися, що Мурат поїхав у Туреччину, почали ширитися всілякі чутки про те, що колишній Лорак та Лілії більше не повернеться у нашу країну. Зрозуміло, що така інформація дійшла й до самого Мурата. Після тривалого мовчання він вирішив дати відповідь тим, хто робить свої інсинуації на його рахунок.

Відповів всім

Насправді Мурат Налчаджиоглу зараз дійсно знаходиться у Туреччині, але він там на відпочинку разом зі своєю улюбленою донькою Софією.

Е
Екс-чоловік Ані Лорак Мурат розповів як відпочиває разом з донькою

Вона, як всім відомо, його спільна з Ані Лорак дитина. Дівчина загалом проживає з матір’ю у росії, якій Лорак вірно служить. Після того, як співачка витягнула на сцену доньку співати разом на своєму ювілеї, стало  зрозуміло, що мати почала привчати доньку до богемного життя в країні-агресорці. Батько ж дівчинки залишився вірним Україні й допомагає країні так, як тільки може. Отже, чоловік вирішив забрати від матері Софію та провести з нею певний час на курорті. Для того, щоб дівчину не зачепили плітки про її батьків, Мурат вирішив записати звернення до широкого загалу з проханням:

“Приберіть свої гарні носи з життя інших людей!”.

Мурат підкреслює, що у своєму стилі піклується про доньку, тому він не реагував на плітки, до поки, “деморалізація не чіпала доньку”, але зараз він має намір огородити дитину від негативу.

Користувачі високо оцінили коректність та рішучість батька захищати свою доньку.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.