Як виглядає будинок Руслани Писанки, в якому після її смерті живе овдовілий чоловік: все на своїх місцях

Вже понад рік вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков живе один в їхньому сімейному маєтку. Чоловік запевняє, що нічого не міняв у домі, речі акторки залишаються на своїх місцях.

Останні роки Руслана Писанка жила зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим у красивому двоповерховому будинку на Київщині. Подружжя разом побудували цей будинок, разом придумували дизайн та планували кожен куточок їхнього сімейного гніздечка.

Кому достанется в наследство роскошный дом Русланы Писанки после ее смерти
Як виглядає будинок Руслани Писанки, в якому після її смерті живе овдовілий чоловік

Там вони планували зустріти старість, та доля вирішила інакше.

У липні 2022 року стало відомо, що Руслана Писанка пішла з життя від важкої онкологічної хвороби. Артистки не стало в Німеччині, де вона проходила лікування. Після смерті Писанки Ігор Ісаков повернувся в Україну і наразі живе в їхньому сімейному будинку.

Нещодавно вдівець Писанки дав невелике інтерв’ю OBOZ.UA, де зізнався, що нічого не змінював у будинку, в якому раніше жив з Писанкою. В гардеробній досі висять речі акторки та її концертні костюми, по всьому дому висять її портрети.

Вдівець Писанки Ісаков показав будинок, в якому жив з артисткою
Вдівець Писанки Ісаков показав будинок, в якому жив з артисткою

Все – на своїх місцях. Фотографії, відео, нагороди, сценічні костюми. І вишиванки наші, в яких розписувалися, висять у шафі.

, – зазначив Ігор Ісаков.

До слова, на днях Ігор Ісаков перепоховав прах Руслани Писанки. Більше року прах акторки знаходився у Спасо-Преображенському соборі в Києві. Та Ігор Ісаков вирішив перепоховати прах акторки на одному з київських цвинтарів, де поховані рідні Писанки. Чоловік зізнається, що він не відчував спокою, коли прах акторки був у соборі, бо це було наче напоказ.

Русічка не з нами вже другий рік – а спокою їй ніби немає.

, – зізнався Ігор.

Остаточне рішення про перепоховання чоловік прийняв після того, як йому приснився сон. Ігор розповів, що у сні він їхав в авто з Русланої і її мамою, їм було дуже добре разом, вони сміялися. Прокинувшись, чоловік зрозумів, що треба перепоховати Писанку до її родичів.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.