Оля Фреймут зрозуміла, що на ТБ більше не повернеться та зайнялася поезією: вже видала книгу

Ольга Фреймут періодично нагадує про себе, продовжуючи нести широкому загалу промені освіти, культури та хороших манер. Ніякі обставини не змусять її припинити свою діяльність.

Ольга Фреймут всім відома телеведуча, яка свого часу блискуче виконувала роль інспектора у телевізійному проєкті “Ревізор”. Відтоді її кар’єра пішла різко вгору. Завдяки її безапеляційній манері спілкування з людьми, зухвалості та водночас гнучкості поведінки, не дуже приємному, але справедливому образу, який створила актриса на екрані, програма “Ревізор” довго мала найвищі рейтинги. Але згодом щось пішло не так і кар’єрна зірка Фреймут поступово закотилася. До того ж її зникнення з інтернет-простору під час  перебування Ольги за кордоном після масштабного вторгнення також не сприяло її популярності.

Місія здійсненна

Але ведуча повернулася додому і вирішила продовжувати свою місію виховувати та просвітлювати українців. І хоча на телебаченні її вже не побачиш, вона не здається і знаходить інші способи здійснювати свою просвітницьку місію.

Так, вона виїжджає у Львів й там проводить лекцію “Манери під час війни. Доброта як зброя”. Лекція не безплатна, але всі гроші від неї Оля обіцяла передати на допомогу армії та постраждалим від російської агресії.

Крім того, полем для просвіти став інстаграм. Наприклад, пані Фреймут  на своїй сторінці підіймає досить важливу тему спілкування без матюків, що останнім часом і справді стало проблемою. Здавалося б — справа добра, але зверхня манера спілкування ментора мало кому сподобалась і тому за порівняння нею дітей з собачками, читачі піддали Ольгу хейту.

Втім актриса, телеведуча, письменниця, журналістка та модель Ольга Фреймут зараз є ще й літературним видавником видавництва, яке сама заснувала. Воно називається SNOWDROP та позиціюється як

“Благородна література для широкого кола читачів. Для вимогливих дам та інтелігентних панів”.

Ольга Фреймут насправді робить дуже важливу та благородну справу, пропагандуючи національну поезію та літературу.

я
Ольга Фреймут зайнялася поезією та видавництвом

Але користувачі запитують її, чому вона раніше не приділяла такої уваги цьому. Чи не, тому що це зараз стало мейнстримом?

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.