“Надто гаряча”: колишня Потапа Ірина Горова після розлучення з чоловіком задивилась на відому співачку

Відома українська продюсерка та бізнесвумен Ірина Горова зробила комплімент своїй подрузі. Колишня дружина Потапа задивилась на прекрасну Надю Дорофєєву

Нині відома українська продюсерка Ірина Горова не розповідає про своє особисте життя, а після розлучення, як зізналась давно, вирішила приділити час собі та сину – забути про романтику та стосунки і зосередитись на інших речах. Втім, час для невимушеного флірту знаменитість таки знаходить. Щоправда, компліменти робить не чоловікам, а подругам.

Горова зробила комплімент Дорофєєвій

Нещодавно відома українська співачка Надя Дорофєєва розмістила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм нову світлину. На фотографії знаменитість позувала у стильному сценічному вбранні – спиною до камери та з розпущеним волоссям. Артистка грайливо обернулась, аби подивитись у камеру.

Ірина Горова зробила комплімент своїй колезі та подрузі Наді Дорофєєвій

У коментарях до нового допису Наді Дорофєєвої її колега та подруга Ірина Горова не змогла втриматись і залишила коментар. Знаменитість зазначила, що на новій світлині зірка ну занадто вже гаряча. Горову підтримали користувачі мережі, вподобавши її сміливий коментар.

Варто зазначити, що відома українська співачка Надя Дорофєєва давно товаришує зі своєю колегою Іриною Горовою. Так, колишній чоловік продюсерки Олексій Потапенко колись був найкращим другом екснапарника Дорофєєвої Олексія Завгороднього, Позитива з гурту “Время и Стекло”. Нині чоловіки вже не так тісно спілкуються, а ось дівчата змогли вберегти свою дружбу.

Ірина Горова та Надя Дорофєєва давно товаришують

До слова, навіть зі своїм колишнім чоловіком Потапом Ірина Горова у чудових стосунках. Зіркова пара розлучилась давно, але нині вони підтримують зв’язок заради виховання свого спільного сина. А ось до початку повномасштабної війни Горова та Потапенко активно товаришували та навіть разом будували бізнес.