“Красива жінка без позиції”: Надія Мейхер вперше за два місяці вийшла на зв’язок зі своїми фанатами

Відома українська артистка та дизайнерка Надія Мейхер вийшла на зв'язок зі своїми шанувальниками. Знаменитість розкритикували після довгого мовчання

Останнім часом відома українська співачка, модель та дизайнерка доволі рідко з’являється у мережі. Втім, час від часу Надія Мейхер таки виходить на зв’язок та показує шанувальникам, як виглядає. Так сталось і цього разу.

Мейхер обурила мережу

Вперше за два місяці відома українська артистка та дизайнерка поділилась свіжими світлинами. Знаменитість опублікувала відео та світлини у стильному світлому образі. На відео Надія Мейхер виконала цікавий та незвичайний танець, чим викликала бурхливі обговорення у мережі.

Надія Мейхер після двох місяців мовчання вийшла на зв'язок і показала свої свіжі світлини
Надія Мейхер після двох місяців мовчання вийшла на зв’язок і показала свої свіжі світлини

Нагадаємо, що два місяці тому знаменита українська співачка здивувала шанувальників неочікуваною поведінкою. Знаменитість видалила всі свої дописи, буквально повністю очистивши особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Шанувальники артистки зізнались, що думали, ніби вона і зовсім не повернеться у мережу.

Втім, у коментарях до нової публікації знаменитості користувачі мережі розділились на декілька таборів. Так, одна частина шанувальників артистки засипали її компліментами та ніжними й теплими словами. Тим часом інші підписники Надії Мейхер зазначили, що не розуміють, як вона може мовчати, коли в її країні йде війна.

У коментарях користувачі мережі розкритикували знаменитість за її мовчання
У коментарях користувачі мережі розкритикували знаменитість за її мовчання

Втім, знайшлись і такі шанувальники, які змогли поєднати комплімент із критикою. Так, наприклад, у коментарях до допису Надії Мейхер її назвали красивою жінкою без позиції. Ба більше, автор коментаря поцікавився, чи бачить хтось на особистій сторінці зірки хоча б одну згадку про війну. Відповідь, очікувано, виявилась негативною.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.