Особисте життя Мурата Налчаджиоглу: колишній чоловік Ані Лорак спробував без неї, але не дуже вийшло

Мурат Налчаджиоглу був у шлюбі зі співачкою-зрадницею Ані Лорак протягом 10 років. Після розлучення з артисткою особисте життя бізнесмена складається не найкращим чином.

Мурат Налчаджиоглу нині відомий і успішний в Україні бізнесмен з турецьким корінням. Та публіка його знає, як колишнього чоловіка співачки-зрадниці Ані Лорак. Саме завдяки їй Мурат став бізнесменом, відкривши на гроші співачки декілька ресторанів та нічних клубів у Києві.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу прожили у шлюбі 10 років і мають спільну доньку Софію. Розлучилися подружжя у 2019 році через регулярні зради Мурата. Лорак зважилася на розставання після того, як факт зради Мурата зафільмували на камеру у опублікували в Мережі. Співачка не приховувала, що це для неї стало справжнім ударом і вона довго не могла оговтатися від зради чоловіка та розлучення.

Мурат Налчаджиоглу висловився про примирення зі своєю колишньою дружиною
Мурат Начаджиоглу розповів про особисте життя після розлучення з Ані Лорак

А от бізнесмен, очевидно, легко переніс розставання з Лорак, адже дуже скоро почав з’являтися на публіці з різними молодими красунями. Вже через рік після розлучення з Лорак Мурат представив публіці свою нову обраницю і познайомив її зі своєю сім’єю. Нею стала молода дівчина на ім’я Лілія Реус. Красуня родом з західної України і до зустрічі з Муратом була звичайною візажисткою. Варто відзначити, що Лілія молодша за Мурата аж на 19 років. Вони почали зустрічатися, коли Лілії було 23 роки, а Мурату – 42.

Мурат Налчаджиоглу підігрів чутки про розлучення зі своєю дружиною Лілією Реус
Мурат Начаджиоглу розповів про особисте життя після розлучення з Ані Лорак

Вже через рік стосунків Налчаджиоглу зробив своїй молодій обраниці пропозицію руки і серця і дівчина сказала “Так”. Протягом двох років закохані жили разом у Києві і транслювали свої стосунки у Мережі. Вони здавалися ідеальною парою. Варто відзначити, що у Лілії є донька від попередніх стосунків, з якою у Мурата відразу склалися гарні стосунки. А Лілія, в свою чергу, подружилася з донькою Мурата від Ані Лорак. Вони часто всі разом їздили на відпочинок і проводили багато часу разом.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак
Мурат Начаджиоглу розповів про особисте життя після розлучення з Ані Лорак

В червні 2023 року Лілія і Мурат відгуляли пишне весілля в одному з найкращих заміських ресторанних комплексів Києва. Та розкішне свято не стало запорукою щасливого шлюбу. Вже через 4 місяці після весілля стало відомо, що Мурат і Лілія розлучаються.

Подружжя тепер не живуть разом і вони видалили зі своїх соціальних мереж всі спільні фото. Мурат Налчаджиоглу підтвердив той факт, що розійшовся з молодою дружиною. Та причини розбрату бізнесмен називати не хоче і просить користувачів Мережі не лізти в його особисте життя.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.