Катя Репяхова і дружина Сасанчина ллють сльози у сімейному житті через складне материнство: “Готова здатися”

Материнство – дуже складна робота. Часто, жінкам важко справлятися з вихованням маленьких дітей та побутом. Особливо, якщо їм ніхто в цьому не допомагає. Відомі люди не є виключенням.

Часто в Мережі романтизують материнство та сімейне життя, не показуючи реальність. Та далеко не всі прагнуть приховати свої почуття та труднощі, з якими вони зіткнулися, народивши дітей. Так, дружини зіркових чоловіків Катерина Репяхова і Іванна Сасанчина не приховують, що часто ллють сльози у сімейному житті.

Іванна Сасанчина

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік
Роман Сасанчин і Іванна мають півторарічну доньку

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна скаржиться, що чоловік їй не допомагає у вихованні дитини. Іванна не приховує той факт, що подружнє життя з артистом далеке від ідеалу.

Так, нещодавно дівчина поділила у своїх Інстаграм-сторіс, що стомилася від такого життя і натякнула, що думає про розлучення.

Мене так за***ло чути дай, подай… відчуття прислуги. Я вже дійсно дуже близько до того, щоб здатись і обрати простіший шлях

, – зізналася Іванна.

Катя Репяхова і дружина Сасанчина ллють сльози у сімейному житті через складне материнство
Дружина Сасанчина страждає у сімейному житті через складне материнство

Також дружина Романа Сасанчина зізналася, що не може мовчати про те, що їй болить.

Я не можу мовчати і тримати в собі те, що в мене болить, така вже я

, – додала Іванна.

Варто відзначити, що дівчина не вперше скражиться у своєму Інстаграм-блозі на свого чоловіка. Іванна вже неодноразово натякала, що думає про розлучення з Романом.

Катя Репяхова

Репяхова назвала свою зарплату
Катя Репяхова і Віктор Павлік виховуть 2-річного сина

Четверта дружина Віктора Павліка Катя Репяхова має 2-річного сина Михасика. З вихованням хлопчика їй дуже допомагає її мама, яка живе по сусідству. Катя обожнює свого сина і встигає не лише його виховувати, а займатися власною справою, ходити в спортивний зал і вести Інстаграм-блог. Та навіть у Репяхової бувають моменти, коли їй дуже важко справлятися з материнством.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Катя зізналася, що дуже стомилась.

Не хочу і не буду приховувати свій стан. 99% коли Міша зі мною, він у мене на руках. 16 кг. Спить він також на мені. Встає о 6 годині ранку. Нейрокорекція 2 рази, басейн, розвивашки, садочок – дуже важко на одні руки

, – зізналася Репяхова.

Катя Репяхова поскаржилася на важке материнство
Катя Репяхова поскаржилася на важке материнство

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.