Як виглядає маєток Лорак у росії, за який Ані тримається руками й ногами: така розкіш не снилася і Пугачовій

Ані Лорак завжди була не лише талановитою співачкою, але й символом розкішного стилю життя. Останнім часом предметом обговорення став не тільки її музичний талант, а і її елітний маєток у росії.

Співачка Ані Лорак, як відомо, є власницею декількох об’єктів нерухомості у Києві та області. Це дворівневий пентхаус з виходом на дах у ЖК “Парк Авеню” та заміський котедж в елітному містечку поряд з українською столицею.

Та оскільки ця зрадниця розуміє, що тепер навряд чи колись повернеться до України, вона вирішила назавжди осісти у сусідній країні-агресорці та придбала там собі чималий та за її смаком розкішний маєток під москвою за 3 мільйони євро.

Красиво жити не заборониш

Відтоді маєток Ані Лорак в росії став об’єктом цікавості та обговорення для багатьох. Його величезні території за словами тих, хто зміг його бачити, вражають.

Маєток Лорак у росії
Маєток Лорак у росії. Скриншот зі сторінки в інстаграм А. Лорак

У маєтку співачки розташовані розкішна триповерхова резиденція, де кожна деталь прописана з особливою увагою до стилю та комфорту. Великі зали для вітання гостей та численні гостьові кімнати, мармурові сходи, спа-комплекс, кінотеатр, індивідуальний тренажерний зал — це лише частина того, що можна знайти у цьому шикарному особняку, який у дечому перевищує навіть маєток, що належить Аллі Пугачовій, який широкий загал називає замком. Сусідами Лорак є письменниця Дар’я Донцова, співак Стас Михайлов, балерина Анастасія Волочкова.

Та така розкіш зовсім не вражає земляків Лорак, тому що це пов’язане зі зрадою співачкою батьківщини.  Зрозуміло, що тепер вона вирішила триматися за своє розкішне життя у росії усіма руками та ногами, навіть якщо це означає розлучення із коріннями.

Українці вважають, що той маєток Ані Лорак — це не лише місце для життя, символ її успіху та розкішного образу життя, він є символом нагороди за зраду.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.