Рекордний цінник на виступи: Алла Пугачова повертається на сцену за гонорарами, більшими ніж у Галкіна – ЗМІ

Відома російська співачка Алла Пугачова повертається на сцену. Принаймні про це розповідають всі російські журналісти, називаючи чималу суму гонорару, яку бажає отримати артистка

Алла Пугачова, відома російська артистка та одна з найяскравіших представниць професії у своїй країні, останнім часом не займається професійною діяльністю. Знаменитість більшу частину часу проводить із родиною та приділяє час чоловікові Максиму Галкіну та двом їхнім спільним дітям. Втім, тепер у мережі почали ходити чутки про те, що зірка збирається знову вийти на сцену у новорічні свята.

Пугачова повертається

Про те, що зірка може виступити на вечірках чи корпоративах, вперше заговорили російські засоби масової інформації. Так, за інформацією видання Mash, знаменита російська співачка готова вийти на сцену навіть у москві. У матеріалі журналістів йдеться про те, що помічники та продюсери Алли Борисівни вже шукають для неї сесійних музикантів і складають новий райдер.

Алла Пугачова повертається на сцену та просить за свій виступ чималу суму грошей
Алла Пугачова повертається на сцену та просить за свій виступ чималу суму грошей

У матеріалі також розповіли і про те, скільки знаменитість хоче отримати за один свій виступ. Так, згідно з новими вимогами, Примадонна бажає пів мільйона доларів, 500 тисяч, за виступ. Журналісти зазначають, що це “чиста” сума – без урахування витрат на дорогу, проживання та інших речей, які зазвичай вказуються у райдері.

Відома російська артистка, за повідомленнями журналістів, повертається на сцену
Відома російська артистка, за повідомленнями журналістів, повертається на сцену

Нагадаємо, що раніше Алла Пугачова оголосила про те, що бере павзу у своїй творчості та більше не проводитиме масштабних концертів і не їздитиме у тур. Артистка пояснила, що таке її рішення пов’язане з бажанням приділяти час вихованню дітей та чоловікові. Примадонна поставила на перше місце не заробіток та кар’єру, а свою сім’ю. Втім, тепер у мережі почали ходити й інші чутки.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.