Собака, чоловік та міні-яхта: Леся Нікітюк продемонструвала, як відпочиває від роботи та ремонту вдома

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продемонструвала осінню прогулянку на яхті. Зірка "засвітила" таємничого чоловіка, який склав компанію їй і її песику

Леся Нікітюк, відома українська телеведуча та блогерка, нині не лише займається своєю основною професійною діяльністю. Зірка також активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Нікітюк постійно ділиться з шанувальниками новинами про останні події зі свого життя, а також показує цікаві світлини.

Нікітюк відпочила на яхті

Ось, наприклад, нещодавно відома українська ведуча продемонструвала, як відпочила на яхті зі своїм колегою та другом Євгеном Таллером. Зіркові товариші орендували судно з можливістю покататись на ньому на серфінговій дошці. Леся Нікітюк не лише показала атмосферні та затишні кадри зі своїм песиком, але і продемонструвала, як вони з другом підкорили дніпровські хвилі.

Леся Нікітюк показала кадри з осіннього відпочинку на яхті зі своїм другом
Леся Нікітюк показала кадри з осіннього відпочинку на яхті зі своїм другом

У своєму Інстаграм-блозі знаменита українська блогерка опублікувала кадри, на яких її друг Євген Таллер катається на серфінговій дошці. Леся Нікітюк зазначила, що чоловік першим випробував свої сили у водному виді спорту. Варто зазначити, що знаменитість дуже швидко “спіймав хвилю”, а тому можна припустити, що раніше він вже катався на серфі.

Леся Нікітюк продемонструвала, як її колега і друг Євген Таллер зловив хвилю на серфі
Леся Нікітюк продемонструвала, як її колега і друг Євген Таллер зловив хвилю на серфі

До слова, відома українська ведуча Леся Нікітюк не сиділа на теплому місці в яхті – зірка теж вирішила спробувати свої сили у водному виді спорту. Хоча в описі до опублікованих світлин знаменитість написала, що часто падала та довго вчилась тримати баланс, насправді зірка чудово каталась на серфі. Такий висновок можна було зробити з опублікованого відео, де ведуча чудово тримається на дошці для серфінгу.

Леся Нікітюк продемонструвала, як опанувала мистецтво катання на серфі
Леся Нікітюк продемонструвала, як опанувала мистецтво катання на серфі

Зазначимо, що на прогулянку знаменита українська ведуча вирушила зі своїм другом Євгеном Таллером. Так, зірковий товариш займається блогінгом, фотосесіями, є співвласником мережі ресторанів шаурми, а також засновник рекламної агенції.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.