Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу “Україна має талант”: пішла з шоу-бізнесу?

Українська телеведуча Слава Фролова відома публіці з проєкту "Україна має талант". Жінка багато років сиділа в судійському кріслі та згодом зникла з телеекранів.

Слава Фролова запам’яталася публіці, як дуже м’яка та тактовна суддя одного з найрейтинговіших шоу країни “Україна має талант”. І хоча Слава була улюбленицею публіки, більшість і не знали, хто за фахом ця жінка і чому вона оцінює таланти українців.

Слава Фролова з дитинства захоплювалася мистецтвом і має вищу освіту художника-оформлювача. Після закінчення університету Слава влаштувалася працювати на радіо в якості радіоведучої  в Одесі.

Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант

Вже через декілька років Слава Фролова вирішила підкорити столицю і переїхала в Київ. Там майбутня зірка вступила на факультет режисури та кіно, адже зрозуміла, що хоче пов’язати своє життя з телебаченням. Паралельно з навчанням Фролова вела ефіри на радіо, а згодом стала режисеркою ранкового шоу на Новому каналі “Підйом”. Пізніше телезірка отримала свій третій диплом, ставши режисеркою драматичного театру.

У 2009 році Слава Фролова стала однією з незмінних суддів талант-шоу “Україна має талант” і завоювала серця глядачів своєю щирістю та добрим характером. Та після завершення цього проєкту телеведуча зникла з екранів і практично не з’являється в інфопросторі. Так, Слава Фролова вирішила зупинити свою роботу на телебаченні, та вона займається власними проєктами. Так, ще у 2012 році Фролова заснувала проєкт розвитку і підтримки молодих художників України, який активний і досі. Зараз жінка проводить лекції з мистецтва і організовує різні мистецькі заходи.

Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант

Щодо особистого життя Слави Фролової, цей аспект свого життя жінка завжди тримала в таємниці. Хто являється чоловіком мисткині, досі невідомо. Однак жінка не приховує, що має двох дітей: сина Марка і доньку Серафиму. Син Фролової має вроджене порушення психічного розвитку – синдром Аспергера. А у 2014 році Фролова в інтерв’ю зізналася, що втратила дитину у віці одного року. Маля померло від серцевого пороку.