Остапчук розчарувався в роботі на телебаченні і попросився працювати до Клопотенка: “Візьмеш на пів ставки?”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук несподівано попросився працювати на кухні ресторатора Євгена Клопотенка. Чому знаменитість вирішив змінити професію?

Дружина відомого українського ведучого та шоумена Володимира Остапчука часто показує в особистому блозі сімейні будні з коханим. Зірка час від часу демонструє, якого хазяйновитого чоловіка відшукала – так, знаменитість часто балує свою обраницю смачними стравами та приємними сюрпризами.

Остапчук приготував сніданок

Ось нещодавно Володимир Остапчук приготував панкейки. Чоловік продемонстрував свої кулінарні навички та навіть пожартував про те, що не проти працювати на кухні відомого українського ресторатора Євгена Клопотенка. Знаменитість запитав, чи візьме колега його на роботу на пів ставки. Схоже, що Володимир Остапчук не пропаде, навіть якщо не захоче й надалі працювати у сфері телебачення та розваг. До слова, зірка “МастерШефу” так і не відповів, чи готовий надати робоче місце відомому шоумену.

Володимир Остапчук продемонстрував свої кулінарні навички та попросився на кухню до Клопотенка
Володимир Остапчук продемонстрував свої кулінарні навички та попросився на кухню до Клопотенка

Варто зазначити, що відомий український шоумен Володимир Остапчук доволі часто готує. Так, його новоспечена дружина Катерина Полтавська, яка активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, часто розповідає про хазяйновитість свого обранця. Знаменитість у відповідь на жартівливе запитання, де вона знайшла такого господаря, зазначила, що батьки Остапчук добре його виховали.

До слова, вдома шоумен не лише готує, але й часто прибирає. Знаменитість підтримує порядок у своїй оселі та не перекладає всі домашні обов’язки на дружину. Оскільки зіркове подружжя має завантажений графік, часто вони користуються послугами клінінгового сервісу. Таке рішення, за зізнанням Полтавської, приймали спільно, адже не хотіли витрачати дорогоцінний вільний час на домашні турботи.

Популярне

Схожі статті

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.